ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πάτρας,


















































Το TRIBUNE παρουσιάζει τη νέα φρουρά του Αλέξη Τσίπρα - Για τον λαό και την πατρίδα
Το τάνκερ «Άγιος Φανούριος» διήλθε από τα Στενά του Ορμούζ
Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Υεμένη: Οι Χούτι απέκτησαν νέα όπλα «άμεση απειλή» για τη ναυτιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σοκ και μεγάλη θλίψη προκάλεσε ο θάνατος δίχρονου κοριτσιού το οποίο είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημίου Πατρών, διασωληνωμένο.
Το παιδί είχε διαγνωστεί θετικό και στον κορωνοϊό, ωστόσο, τα αίτια θανάτου του, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, είναι αδιευκρίνιστα και έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροτομής για να διαπιστωθεί τι στέρησε τη ζωή του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί διασωληνώθηκε στο Καραμανδάνειο καθώς έπεσε το επίπεδο συνείδησής του και διακομίστηκε στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, όπου δόθηκε μάχη μέχρι και χθες που κατέληξε.
Ωστόσο οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως το παιδί δεν παρουσίαζε εικόνα πνευμονίας ή αναπνευστικής ανεπάρκειας, συμπτώματα που συνδέονται δηλαδή με τον κορωνοϊό, ώστε να αποδοθεί στον covid η πάθησή του.
Το παιδί μεταφέρθηκε στην Πέμπτη στο Ρίο και κατέληξε τη Δευτέρα βυθίζοντας στη θλίψη και τα ερωτηματικά την οικογένειά του.























































