Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ρέθυμνο: 13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά μπροστά σε παιδιά και γονείς

Ρέθυμνο: 13χρονη έκοψε τις φλέβες της σε παιδική χαρά μπροστά σε παιδιά και γονείς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πανικός επικράτησε την Πέμπτη το απόγευμα στο Πέραμα Μυλοποτάμου, στο Ρέθυμνο, όταν ένα κορίτσι μόλις 13 ετών, προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του μέσα σε παιδική χαρά της περιοχής, που μάλιστα βρίσκεται σε κεντρικό σημείο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, το 13χρονο κορίτσι με καταγωγή από την Ινδία που διαμένει μόνιμα στο Πέραμα με την οικογένεια του, την Πέμπτη γύρω στις 7.30 το απόγευμα πήγε μόνο του στην παιδική χαρά, όπου την ώρα εκείνη βρίσκονταν και άλλα παιδιά με τους γονείς τους απολαμβάνοντας το παιχνίδι τους.

Ξαφνικά και μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων, το κορίτσι άρχισε να κόβει τις φλέβες του με ένα ξυραφάκι που είχε κρυμμένο στα ρούχα του.

Οι γονείς μπροστά στην θέα του αιμόφυρτου παιδιού άρχισαν να φωνάζουν και να καλούν σε βοήθεια, απομακρύνοντας ταυτόχρονα και τα δικά τους παιδιά ώστε να μην γίνουν μάρτυρες της σκληρής αυτής -για τον ψυχισμό τους- εικόνας.

Την ώρα εκείνη εντελώς τυχαία περνούσε από το σημείο περιπολία του αστυνομικού τμήματος της περιοχής με τους ένστολους να σπεύδουν στο σημείο και με κάθε τρόπο να προσπαθούν να σταματήσουν την αιμορραγία στα χέρια του παιδιού.

Το κορίτσι αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και εν συνεχεία στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ το βράδυ διακομίστηκε σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Οι αστυνομικές Αρχές που διεξάγουν την προανάκριση για την περίεργη αυτή υπόθεση, έχουν ήδη πάρει κατάθεση από τους γονείς του παιδιού, οι οποίοι ακόμα προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τους λόγους που οδήγησε το παιδί τους σε αυτή την πράξη.

Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται να διενεργηθεί ψυχιατρική εξέταση στο παιδί, ενώ μόλις οι θεράποντες ιατροί το επιτρέψουν, το κοριτσάκι θα δώσει κατάθεση στην Αστυνομία.

ΠΗΓΗ: neakriti.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αττική – Κύκλωμα εξωθούσε ανήλικες στην πορνεία: «Εγκέφαλος» μια 25χρονη, ο ρόλος του ταξιτζή

Τραγωδία στον Άγιο Νικόλαο: Νεκρός 33χρονος από φωτοβολίδα – Το δράμα της οικογένειας

Εξάρχεια: Συνελήφθησαν δυο Σομαλοί που λήστεψαν και προσπάθησαν να βιάσουν 36χρονη

Ελευσίνα: 44χρονος καταδίωξε την πρώην του και εμβόλισε το αυτοκίνητό της επτά φορές

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr