Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο κακός μας ο Καιρός θα συνεχιστεί – Διαβάστε την πρόγνωση

Ο κακός μας ο Καιρός θα συνεχιστεί – Διαβάστε την πρόγνωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο κακός μας ο καιρός συνεχίζεται και το Σάββατο, με βροχές και καταιγίδες. Χιονιά θα πέσουν στα βόρεια ορεινά. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σταδιακά από το βράδυ. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία, ενώ στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ισχυροί άνεμοι 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Επειδή μας κυβερνούν ανόητοι και άχρηστοι, διαβάστε το δελτίο Καιρού για να είστε προετοιμασμένοι.

Αναλυτικά:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια και ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 4 με 5 και βαθμιαία βόρειοι 4 με 6 και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 12 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια και ανατολικά η μεγίστη θερμοκρασία θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση των φαινομένων θα υπάρξει από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 13 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές και χιονιά στα ορεινά (ενδεικτικό υψόμετρο πάνω από τα 1000 μετρά). Εξασθένηση των φαινομένων από το βράδυ.
Άνεμοι: στα δυτικά βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές βορειοανατολικοί 7 με 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 7 έως 13 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου. Σταδιακή βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: από 9 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες οι οποίες στα βόρεια θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές. Σταδιακή εξασθένηση από το βράδυ.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 και πρόσκαιρα στα ανατολικά τοπικά 9 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 7 οι οποίοι βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι μέχρι 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 22 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: στα βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί 7 με 8 και τοπικά 9 μποφόρ. Στα υπόλοιπα από νότιες διευθύνσεις 6 με 7 μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί βορειοδυτικοί.
Θερμοκρασία: από 15 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυριακή 26 Οκτωβρίου

Αστατος θα είναι ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα με κατά περιοδους νεφώσεις που θα πυκνώνουν και τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως απο τη Λάρισα, το Βόλο, τη Λαμία, τη Θήβα, την Χαλκίδα, την Κύμη, την ανατολική Αττική όπως ο Μαραθώνας, η Ραφήνα, η Λούτσα, το Λαύριο. Εντονα θα ειναι τα φαινόμενα και στην Κρήτη, κυρίως στα Χανιά, το Ρέθυμνο και το Ηράκλειο. Χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά ακόμη και στην οροσειρά της Ροδόπης.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι – βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6 μποφόρ ενώ στα ανατολικά θα φτάσουν τα 7 μποφόρ και στο Αιγαίο τα 8 και τα 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένιση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη βόρεια Ελλάδα από 3 εως 15 βαθμούς, στα κεντρικά από 5 εως 16 βαθμούς και στα νησιά από 11 εως 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις με αρκετές βροχές κυρίως στα ανατολικά και βόρεια του νομού και κυρίως κοντά στον Ευβοϊκό κόλπο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 7 με 8 μποφόρ και ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 10 εως 15 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις και θα εκδηλωθούν βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ ενώ ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 εως 13 βαθμούς κελσίου.

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου

Αστατος θα είναι ο καιρός κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια, όπου είναι πιθανό να σημειωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί στα δυτικά 4 με 6, στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από τη Δευτέρα. Η θερμοκρασία σε πτώση δεν πρόκειται να ξεπεράσει τους 18 με 19 βαθμούς.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου

Ο καιρός θα έχει λίγες νεφώσεις αυξημένες στα ανατολικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 με 8 μποφόρ με εξασθένηση την Τετάρτη. Η θερμοκασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μεταφορά αφρικανικής σκόνης: Συστάσεις της Ένωσης Πνευμονολόγων Ελλάδας

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Καιρός: Έρχεται… καλοκαίρι – Η πιο ζεστή μέρα με 27°C

Ληστεία με σπρέι πιπεριού σε ψιλικατζίδικο στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr