Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δείτε σε βίντεο τους μαθητές να παρελαύνουν με τον ύμνο του ΕΑΜ

Δείτε σε βίντεο τους μαθητές να παρελαύνουν με τον ύμνο του ΕΑΜ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μεγάλη αναστάτωση προκάλεσε στα ακροδεξιά σταγονίδια της Νέας Δημοκρατίας, ειδικά στην παρέα που προσφάτως “μετακόμισε” από το ακροδεξιό ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, το γεγονός ότι στη μαθητική παρέλαση στο Χαλάνδρι ακούστηκε ο Ύμνος του ΕΑΜ.

Και είναι να απορεί κανείς γιατί ενοχλήθηκαν; Μήπως το ΕΑΜ δεν ήταν η μεγαλύτερη αντιστασιακή οργάνωση στην κατοχή με 2.000.000 μέλη;

Το ΕΑΜ δεν είχε ενώσει από αριστερούς, βενιζελικούς μέχρι και ορισμένους βασιλικούς στη μεγάλη εθνική μας αντίσταση ενάντια στους ναζί κατακτητές;

Γιατί ενοχλήθηκαν ο Άδωνις και ο Πλεύρης; Επειδή η δική τους παράταξη, στην κατοχή, έβγαζε δωσίλογους και συνεργάτες του κατακτητή; Γερμανοτσολιάδες και κουκουλοφόρους που κυνηγούσαν και σκότωναν τους Έλληνες πατριώτες; Επειδή από τη δική τους παράταξη προέκυψαν τα τάγματα ασφαλείας που φόρεσαν μέχρι και γερμανικές στολές υπηρετώντας ένοπλα τους κατακτητές;

Αντί να σιωπούν από ντροπή, αφού η ακροδεξιά που εκπροσωπούν (και όχι φυσικά το σύνολο της Νέας Δημοκρατίας) έχει στιγματιστεί για προδοσία και συνεργασία με τον εχθρό, βγαίνουν και ουρλιάζουν με θράσος χιλίων πιθήκων γιατί ακούστηκε ο ύμνος του ΕΑΜ!

Γιατί το ΕΑΜ πολέμησε για την Ελλάδα, είτε σας αρέσει, είτε όχι! Οι άνδρες και οι γυναίκες του ΕΑΜ έχυναν το αίμα τους σε πόλεις και βουνά για την πατρίδα, όταν η ακροδεξιά φορούσε ναζιστικά περιβραχιόνια (όπως κάνει εξάλλου και σήμερα) και υπηρετούσε τους κατακτητές.

Και το ΕΑΜ αποτελεί παράδοση του μισού ελληνικού λαού, της Δημοκρατικής Παράταξης και επειδή η δημοκρατική παράταξη πολέμησε για την πατρίδα όταν η “εθνική παράταξη” προσκυνούσε τους Γερμανούς, τα ακροδεξιά μνημονιακά σταγονίδια να μην προκαλούν την ιστορική μνήμη του ελληνικού λαού.

Ευτυχώς στον κατήφορο των ακροδεξιών σταγονιδίων δεν παρασύρθηκε και η υπόλοιπη Νέα Δημοκρατία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στo top 10 της Ευρώπης το Χαλάνδρι για το Αδριάνειο Υδραγωγείο

Ό,τι να ‘ναι ο Πλεύρης – Κατηγόρησε την ηγεσία του Ελληνικού Στρατού για τον Κασσελάκη στη Θήβα

Λάρισα – Μήτερα θύματος Τεμπών σε υπουργό Δ. Παπαστεργίου: «Κάντε το καθήκον σας» (βίντεο)

Τρίκαλα: Δεν εμφανίστηκε στην παρέλαση η βουλευτής της ΝΔ Κ. Παπακώστα μετά τις αντιδράσεις συγγενών θυμάτων των Τεμπών

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr