Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξεχείλισαν οι βόθροι στη Μύκονο – Αφόρητη δυσοσμία, τα καλντερίμια έγιναν αποχετεύσεις

Ξεχείλισαν οι βόθροι στη Μύκονο – Αφόρητη δυσοσμία, τα καλντερίμια έγιναν αποχετεύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Διαρροή λυμάτων σημειώθηκε για ακόμα μία φορά το πρωί της Πέμπτης (17/8) στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου με την ατμόσφαιρα στην περιοχή να γίνεται αποπνικτική και τους θαμώνες της περιοχής να αποχωρούν άρον άρον.

Ντόπιοι και τουρίστες αναγκάστηκαν να φύγουν από τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής μην μπορώντας να αντέξουν την αφόρητη δυσοσμία.

Οι εικόνες που μεταφέρει το mykonoslive.tv είναι ενδεικτικές του απόκοσμου θεάματος με την αποχέτευση να έχει σκάσει και την περιοχή να έχει γεμίσει λύματα και σε ορισμένα σημεία ο δρόμος και τα σοκάκια να έχουν μετατραπεί σε ποτάμια από λασπόνερα.

Είχε ξανασυμβεί πριν δύο εβδομάδες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνεται διαρροή λυμάτων στο Παλιό Λιμάνι της Μυκόνου, καθώς κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και το βράδυ της Πέμπτης 3 Αυγούστου.

Παρόμοια ήταν όσα συνέβησαν και στις 3 Αυγούστου με τους θαμώνες από τα εστιατόρια και τα καφέ της περιοχής να φεύγουν άρον άρον εξαιτίας της έντονης δυσοσμίας και της αποπνικτικής ατμόσφαιρας.

Η κατάσταση με τα λύματα στο παλιό λιμάνι της Μυκόνου δεν δείχνει να βελτιώνεται με το ίδιο συμβάν να επαναλαμβάνεται δύο φορές σε διάστημα δύο εβδομάδων και μάλιστα τη στιγμή της κορύφωσης της τουριστικής σεζόν στη χώρα μας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τσίπρας για ναυάγιο στη Χίο: Καμία συγκάλυψη – Η κυβέρνηση ειδικεύεται στις πολιτικές συσκότισης

Χίος: Τουλάχιστον 14 νεκροί μετανάστες – Τραυματίες 2 λιμενικοί μετά από συμπλοκή με σκάφος διακινητών

Χίος: Πληροφορίες για 4 νεκρούς μετά από συμπλοκή του Λιμενικού με σκάφος διακινητών

Κατζ προς την Τουρκία: «Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υπονομεύσει τη σταθερότητα μέσω πληρεξουσίων στη Γάζα ή αλλού»

Λέσβος: Αθωώθηκαν οι διασώστες της υπόθεσης ERCI

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr