Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια – Προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης

Μεγάλος νικητής του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια – Προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς της χθεσινής κλήρωσης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη, ΟΠΑΠ,

Δέκα χιλιάδες λόγους για να γιορτάζει κάθε μήνα έχει ένας τυχερός παίκτης του ΛΟΤΤΟ στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος προέβλεψε σωστά τους 6 αριθμούς στην κλήρωση της Τετάρτης.

Ο μεγάλος νικητής, ο οποίος κατέθεσε το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ του Ευόσμου, θα εισπράττει 10.000 ευρώ κάθε μήνα για την επόμενη 10ετία.

«Το κατάστημά μας θα μείνει στην ιστορία του ΛΟΤΤΟ, καθώς εδώ κατέθεσε το δελτίο του ο πρώτος μεγάλος νικητής του παιχνιδιού στην Ελλάδα.

»Η χαρά μας δεν περιγράφεται.

»Το ποσό των 10.000 ευρώ δεν είναι μικρό.

»Το να εισπράττει κανείς αυτό το ποσό κάθε μήνα επί 10 χρόνια είναι πραγματικά ασύλληπτο, πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα.

»Είμαστε ευτυχείς που φέραμε τύχη στον νικητή και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη, Θανάσης Γιαπουτζής.

«Όλη η Θεσσαλονίκη μιλάει για τον τυχερό»

«Από το πρωί δεν έχουν σταματήσει να χτυπάνε τα τηλέφωνα.

»Συγγενείς, φίλοι και πελάτες του καταστήματος καλούν για να μας ευχηθούν και να μας δώσουν συγχαρητήρια.

»Είμαι σίγουρος πως εκτός από το πρωτάθλημα που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ, ο υπερτυχερός του ΛΟΤΤΟ θα αποτελεί εξίσου μεγάλο θέμα συζήτησης σε όλη τη Θεσσαλονίκη για πολλές ημέρες ακόμα.

»Μακάρι να έρθουν κι άλλες επιτυχίες για το κατάστημά μας», συμπληρώνει ο κ. Γιαπουτζής.

Σχετικά με το τυχερό δελτίο, εξηγεί:

«Ο μεγάλης νικητής συμπλήρωσε ένα δελτίο 3 στηλών με προσωπικές επιλογές αριθμών.

»Τα νούμερα 3, 5, 22, 30, 39 και 48 της χθεσινής κλήρωσης θα μείνουν αξέχαστα στον υπερτυχερό, που χάρη στο ΛΟΤΤΟ είναι πλέον εκατομμυριούχος, αν δει κανείς το έπαθλο συνολικά».

Κέρδη με σταθερές μηνιαίες καταβολές

Οι παίκτες του ΛΟΤΤΟ διεκδικούν σε κάθε κλήρωση κέρδη με το μήνα.

Κάθε Τετάρτη και Σάββατο, το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ μοιράζει έως και 10.000 ευρώ κάθε μήνα για 10 χρόνια στην πρώτη κατηγορία με 6 σωστές προβλέψεις αριθμών, ενώ οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας με 5 σωστές προβλέψεις λαμβάνουν 1.000 ευρώ τον μήνα για 1 χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αντώνης Νικοπολίδης: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» – Ένα συγκινητικό ταξίδι στον χρόνο με πρωταγωνιστές τους Legends 2004 (βίντεο)

Πρεμιέρα Ευρωπαϊκού με football night στο κατάστημα ΟΠΑΠ της OPAP Arena – Ραντεβού το βράδυ για μια ξεχωριστή εμπειρία διασκέδασης

Τα καταστήματα ΟΠΑΠ στον ρυθμό του Ευρωπαϊκού – Football nights από το Πάμε Στοίχημα κάθε ημέρα έως τις 14 Ιουλίου

Το opaponline.gr χορηγός στο Release Athens Festival για δεύτερη χρονιά – Πώς θα διεκδικήσετε δωρεάν διπλά εισιτήρια για τις πολυναναμενόμενες συναυλίες

Άγγελος Μπασινάς: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr