Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Mετρό Θεσσαλονίκης: Προβλήματα με τα καλημέρα – Εκτός λειτουργίας οι ανελκυστήρες σε 7 σταθμούς

Mετρό Θεσσαλονίκης: Προβλήματα με τα καλημέρα – Εκτός λειτουργίας οι ανελκυστήρες σε 7 σταθμούς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συνεχίζονται τα προβλήματα στο Μετρό της Θεσσαλονίκης, μετά τις διαρροές νερού που σημειώθηκαν λίγη ώρα από την έναρξη λειτουργίας του εν μέσω της κακοκαιρίας Bora.

Αυτή τη φορά πρόβλημα εντοπίζεται στη λειτουργία των ανελκυστήρων σε επτά συνολικά σταθμούς και συγκεκριμένα σε αυτούς του Νέου Σιδηροδρομικού Σταθμού, της Πλατείας Δημοκρατίας, του Σιντριβανίου, του Πανεπιστημίου, της Ανάληψης, της 25ης Μαρτίου και της Νέας Ελβετίας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στη Voria.gr από εκπρόσωπο της εταιρείας THEMA που έχει αναλάβει τη λειτουργία του μετρό της Θεσσαλονίκης οι ανελκυστήρες λειτουργούσαν κανονικά ωστόσο λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας υπήρξαν προβλήματα που οδήγησαν στην προσωρινή αναστολή της λειτουργίας τους.

Τα αρμόδια συνεργεία προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα ώστε οι ανελκυστήρες να είναι σύντομα λειτουργικοί, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί αύριο.

Σημειώνεται ότι στην επίσημη ιστοσελίδα του μετρό Θεσσαλονίκης, thessmetro οι επιβάτες θα μπορούν να ενημερώνονται άμεσα σε ποιους σταθμούς λειτουργούν ή δεν λειτουργούν οι ανελκυστήρες.

Πηγή: voria.gr

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι AHEPA φέρνουν τον Ed Macha στην Ελλάδα: Ομιλία για τη Βιώσιμη Βιομηχανική Ανάπτυξη

Εξοικονομώ 2025: Οι περιοχές με το μεγαλύτερο προβάδισμα για υπαγωγή στο πρόγραμμα

Η ΗΛΕΚΤΩΡ προχώρησε σε υπογραφή με τη ΔΕΗ για την κατασκευή μονάδας ΣΗΘΥΑ για την κάλυψη των αναγκών τηλεθέρμανσης της Δυτ. Μακεδονίας

Αγνοείται χιονοδρόμος στο Σέλι Ημαθίας – Επιχείρηση για τον εντοπισμό του

Έφοδοι της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκια παράνομου τζόγου – Χειροπέδες σε 9 άτομα για παράνομα παίγνια σε Αττική και Θεσσαλονίκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr