ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Τζον Μπόλτον εξαπολύει μύδρους κατά των χειρισμών Τραμπ στον πόλεμο με το Ιράν: «Δεν σκέφτεται στρατηγικά»
Μπαμπ ελ-Μαντέμπ: Το Ιράν απειλεί να «κλείσει» και την Ερυθρά Θάλασσα
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ισραήλ: Γκίντεον Σαάρ και Νόαμ Κατς ευχήθηκαν ως φίλοι και σύμμαχοι για την 25η Μαρτίου
Ο ΥΠΕΞ της Κύπρου ο πρώτος ξένος ΥΠΕΞ στο Μπαχρέιν από την ημέρα έναρξης των επιθέσεων του Ιράν - Τον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σιδερένια πόρτα καταπλάκωσε 2χρονο αγοράκι στο Ωραιόκαστρο.
Το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 27/04 το μεσημέρι στη Λίμνη του Ωραιοκάστρου, λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, βαριά χαλασμένη πόρτα έπεσε και καταπλάκωσε μικρό παιδί τραυματίζοντάς το στο πρόσωπο και στο κεφάλι.
Σύμφωνα με κάτοικο της περιοχής, που βρέθηκε στο σημείο, η βαριά και χαλασμένη -εδώ και αρκετούς μήνες- πόρτα της εισόδου έπεσε πάνω στο παιδάκι την ώρα που έπαιζε.
Κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια παρέλαβε το παιδί και τους γονείς του, για να το μεταφέρει σε νοσοκομείο.























































