Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τραυματίες από κατάρρευση ψευδοροφής σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη

Τραυματίες από κατάρρευση ψευδοροφής σε κλαμπ στη Θεσσαλονίκη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Θεσσαλονίκη,

Σε τραγωδία παραλίγο να μετατραπεί διασκέδαση θαμώνων σε κεντρικό μπαρ στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, είκοσι άτομα τραυματίστηκαν, ελαφρά, όταν κατέρρευσε τμήμα ψευδοροφής στο νυχτερινό μαγαζί “Trois”, που βρίσκεται στην οδό Ρογκότη 3.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 2.30 τα ξημερώματα και προκάλεσε πανικό στους θαμώνες και το προσωπικό του καταστήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα ή δικά τους μέσα στο εφημερεύον νοσοκομείο Γ. Παπανικολάου και είναι όλοι καλά στην υγεία τους.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο 31 ετών ιδιοκτήτης της επιχείρησης, ο οποίος κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πλατείας Δημοκρατίας, όπου δίνει κατάθεση.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ εντός της ημέρας θα μεταβεί στο νυχτερινό κατάστημα κλιμάκιο της Πολεοδομίας προκειμένου να διενεργήσει αυτοψία στο χώρο.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες

Θεσσαλονίκη: Ενώπιον του ανακριτή 26χρονος αλλοδαπός για βιασμό 15χρονου

Θεσσαλονίκη: Καταδικάστηκε δάσκαλος για σεξουαλική παρενόχληση 10χρονης μαθήτριας

Στη Θεσσαλονίκη το C-130 με τις σορούς των επτά οπαδών του ΠΑΟΚ

Θεσσαλονίκη: Την δολοφονία 46χρονης ομολόγησε 52χρονος, ερευνάται η εμπλοκή του και στον θάνατο 41χρονης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr