Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας και Παππάς ξεκινούν το… μακελειό με τους καναλάρχες

Τσίπρας και Παππάς ξεκινούν το… μακελειό με τους καναλάρχες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πριν ακόμα περάσουν δέκα ημέρες από την πρωτοφανή επιχείρηση τρομοκράτησης του κόσμου από τους καναλάρχες για το δημοψήφισμα και πλέον έχοντας διασφαλίσει την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη με τη συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, ο Αλέξης Τσίπρας μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να ξεκινήσει την κατά μέτωπο επίθεση στους καναλάρχες.

Από το Μέγαρο Μαξίμου διαμηνύουν ότι πρόκειται καθαρά για την τήρηση της νομιμότητας, ενώ υπογραμμίζουν ότι πλέον η νομοθετική ρύθμιση για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων αποτελεί δέσμευση της χώρας έναντι των εταίρων για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Παράλληλα, υπενθυμίζουν ότι σχετική δέσμευση είχαν λάβει και οι προηγούμενες κυβερνήσεις, χωρίς ωστόσο ποτέ να προχωρήσουν στην εφαρμογή της για ευνόητους λόγους…

Έτσι, μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να έχει κατατεθεί στη Βουλή η ρύθμιση για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών συχνοτήτων, ώστε να ξεκαθαρίσει ταχύτατα το τοπίο.

Η προεργασία έχει ήδη ολοκληρωθεί εδώ και καιρό από τον αρμόδιο υπουργό Επικρατείας, Νίκο Παππά, την ώρα που η πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα να τελειώνει οριστικά με τα επιχειρηματικά συμφέροντα που έχουν καταστήσει τα κανάλια μηχανισμούς προπαγάνδας και εξυπηρέτησης των συμφερόντων τους είναι εκπεφρασμένη εδώ και καιρό.

Στόχος της κυβέρνησης, είναι μετά την σύναψη της συμφωνίας να στραφεί στη διακυβέρνηση και να πραγματοποιήσει βαθιές τομές με το παρελθόν» σημειώνει ανώτατο στέλεχος του Μεγάρου Μαξίμου και σχολιάζει δηκτικά ότι «το πιο κλειστό επάγγελμα είναι αυτό του καναλάρχη», παραπέμποντας στο καθεστώς «δεν πληρώνω» στο οποίο έχουν παρεισφρύσει τόσα χρόνια οι καναλάρχες για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η αμεση δρομολόγηση του διαγωνισμού για τις συχνότητες, αναμένεται να ανοίξει το δρόμο και σε νέους «παίχτες» που θέλουν να μπουν στην αγορά της τηλεόρασης, με τα επικρατέστερα ονόματα εδώ και καιρό να έιναι αυτά της Γιάννας Αγγελοπούλου, του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Νίκου Χατζηνικολάου και πιθανότατα του πρώην προέδρου του ΣΕΒ, Δημήτρη Δασκαλόπουλου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Ενότητα και συστράτευση με τον Τσίπρα δίπλα στον Κασσελάκη

Κασσελάκης: Τους χαλάσαμε το σχέδιο για αξιωματική αντιπολίτευση ένα βολικό για το σύστημα κόμμα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Αλέξης Τσίπρας: Δεν θα κάνω rebranding στις αξίες που πρεσβεύω και υπηρετώ (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr