Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

“Βόμβες” παρουσιαστή: Οι φτηνιάρηδες τζιχαντιστές του STAR εξαθλιώνουν το προσωπικό (φωτο)

“Βόμβες” παρουσιαστή: Οι φτηνιάρηδες τζιχαντιστές του STAR εξαθλιώνουν το προσωπικό (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Star Channel, Νίκος Μαστοράκης,

Με πολύ σκληρά λόγια αναφέρθηκε ο Νίκος Μαστοράκης στο άλλοτε «κανάλι του» το STAR, που ήταν εκεί από την ίδρυσή του και για πολλά χρόνια. Αφορμή για την επιστολή που εξέδωσε, στάθηκε η απεργία των τεχνικών του καναλιού και οι μειώσεις μισθών στα χαμηλά στρώματα εργαζόμενων.

Aναλυτικά η επιστολή

Διαβάστε την επιστολή του Νίκου Μαστοράκη προς την ένωση τεχνικών «Ε.Τ.Ι.Τ.Α.»:
«ΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΒΟΘΡΟΣ

Φυσικο φαινομενο που συμβαινει μονο στα τηλεοπτικα λιμναζοντα καναλια και την αχορταγη ανθρωποφαγια των ιδιοκτητων τους. Μια βουλιμικη υστερια «οικονομιας» που δεν εκδηλωνεται στους μεγαλομισθους διορισμενους διευθυνταδες, γνωστης προελευσης και certified ασχετους, αλλα στα συνηθη θυματα, τους τεχνικους. Για τετοιους λογους, υποπτους και μπακαλικης φιλοσοφιας προελευσης, γινεται σημερα η απεργια των τεχνικων του Star Channel.

Σε ανακοινωση της, η ενωση τους θυματα πως «ο πρωτος ιδιοκτητης του καναλιου ελεγε «τα παιδια μου θα βγαινουν εξω αξιοπρεπη,» και ενω δεν με κατονομαζουν, η μνημη τους, εναντια στην κοντη μνημη των διευθυνταδων και των μεγαλοκαρχαριών του καναλιου, ειναι χρησιμη. Οταν εφτιαξα το Star Channel, το 1993, μεσα σε χρονο ρεκορ, οι τεχνικοι μου ειχαν καλυτερη μεταχειριση απο τους on camera σταρ. Και σημερα, 22 χρονια μετα, εξακολουθουν σε καθε μου δουλεια, τηλεοπτικη, ραδιοφωνικη, κινηματογραφικη, να εχουν ξεχωριστη θεση στις αμοιβες αλλα και την ανθρωπινη αντιμετωπιση τους.

Οι φτηνιαρηδες Τζιχαντιστες του Star που εξαθλιωνουν το προσωπικο του καναλιου, αν εχουν αμφιβολια, ας ρωτησουν τους τεχνικους μου, στην τελευταια μου δουλεια («Αργα» στο Action 24) πώς περασαν 8 μηνες και αν τετοιους 8 μηνες τους ειχαν ζησει ποτε πριν στην αχαρη αυτη δουλεια. Οσο για τα «παιδια» μου του Star, ειμαι μαζι τους σε ο,τι αγωνα επιλεξουν να δωσουν. Αλλωστε κι εγω δινω εναν αλλου ειδους αγωνα (αυτον της κλοπης πνευματικης ιδιοκτησιας) στον οποιο, το αλλοτε καναλι μου, εχει ηδη καταδικαστικες αποφασεις.»

mastorakis

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση STAR: Στο 4,1% η διαφορά ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη υπεύθυνη για τα Τέμπη

Διαδηλωτές έδειραν ρεπόρτερ του Star

Ο Νίκος Μαστοράκης διαψεύδει ότι πέθανε

Τσίπρας: H χώρα δεν μπορεί να αντέξει άλλο έναν ένοχο πρωθυπουργό

Δημοσκόπηση MRB: 11,6% μονάδες μπροστά η Ν.Δ. – Ντέρμπι για τρεις στο ΚΙΝΑΛ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr