ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στις ένοπλες δυνάμεις για το ουκρανικό θαλάσσιο drone στη Λευκάδα - Το παρασκήνιο και οι διπλωματικές προεκτάσεις
Ευρωβουλευτές ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε κυρώσεις στην Τουρκία αν ψηφιστεί νομοσχέδιο που καταπατά τα κυριαρχικά δικαιώματα Ελλάδας και Κύπρου
Ο Νίκος Δένδιας είδε τα drone των Πορτογάλων και ενημερώθηκε για το Embraer KC-390
Κομισιόν σε Φαραντούρη: «Φρένο» στην τελωνειακή ένωση ΕΕ-Τουρκίας χωρίς καλή γειτονία
Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα οι τράπεζες: Προαναγγελία νέου κόμματος και μετωπική με την κυβέρνηση 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε με την αρχισυντάκτρια του, Ελεάννα Τριφύδου για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε ανάμεσά τους. Ο Γιώργος της είπε: «Είπες ότι παρεξηγήθηκες όταν έκανα πέρυσι εκπομπή στο ραδιόφωνο με την Ευγενία Μανωλίδου. Ήταν μία ώρα που εσύ δούλευες εδώ». Και εκείνη του απάντησε: «Ναι, αλλά δεν μου το είπες όταν ξεκίνησε… Άστο»… Μάλιστα, η Ελεάννα είπε στο Οuggachallenge ότι ξενέρωτος στο σεξ είναι ο Θέμης Γεωργαντάς και αν θα έδιωχνε κάποιον από την εκπομπή θα ήταν η Μαρία Ηλιάκη!
Και θα πήγαινε στο Mega αν της έδινε το κανάλι 50.000 ευρώ. Και τότε ο Γιώργος τόνισε: «Αν το Mega μου δώσει 50.000 πάω και κουβαλάω τους καφέδες στη Ντορέττα και τις τρέσες της έβαζα»!
Δείτε το βίντεο:























































