Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Χοντρό καρφί Παππά στον Ψυχάρη για τη διαπλοκή

Χοντρό καρφί Παππά στον Ψυχάρη για τη διαπλοκή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πόλεμος που κάνει η κυβέρνηση με τα διαπλεκόμενα συμφέροντα κορυφώνεται λίγες ώρες πριν από την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για τη διαπλοκή, την οποία μάλιστα ζήτησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Μετά το πρωτοσέλιδο των Νέων, το Σάββατο, με τίτλο «Στήνουν βρώμικο ‘16» αλλά και το άρθρο του Σταύρου Ψυχάρη στο Βήμα της Κυριακής με τίτλο «Η αλλαγή», όπου προκάλεσε αίσθηση η αναφορά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο επί χούντας, ήταν η σειρά της κυβέρνησης να “απαντήσει”.

Όχι μέσω non paper ή διαρροών αλλά μέσω ενός tweet από τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά. Έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο πλέον στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα: «Βρώμικο 2016… Αποτυχημένο το ξέπλυμα των ευθυνών για την λίστα Μπόργιανς. Δεν το πιστεύουν ούτε οι ίδιοι…».

ScreenShot_20160321141748

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λάβρος ο Τσίπρας από Αλεξανδρούπολη κατά Μητσοτάκη: «Αίσθηση ότι η χώρα κυβερνάται με όρους μαφίας»

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη (18/03) με το βλέμμα στραμμένο στον πόλεμο, στην ακρίβεια και στην υποτέλεια Μητσοτάκη

Παρέμβαση Τσίπρα για την ακρίβεια στα καύσιμα: Ημίμετρα τα κυβερνητικά μέτρα με το πλαφόν

Μητσοτάκης: Όχι πρόωρες εκλογές, όχι ανασχηματισμός

Δημοσκόπηση Pulse: Στο 25,5% η ΝΔ – Στο 22%+10% ο Τσίπρας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr