ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
Το Ιράν επιτέθηκε σε Κουβέιτ και Μπαχρέιν - Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν ιρανικά ραντάρ
Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.): Ο Κυρανάκης ΔΕΝ αναβάθμισε το σιδηροδρομικό δίκτυο και ο Μητσοτάκης τον έχρισε γραμματέα της ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon με μία ανακοίνωση που αιφνιδίασε γνωστοποίησε πως η Ρούλα Κορομηλά δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού.
Ο τηλεοπτικός σταθμός EPSILON TV ανακοινώνει την λήξη της συνεργασίας του με την παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, την οποία ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία και της εύχεται ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.
Η Ρούλα Κορομηλά, όπως womantoc.gr , αναφέρει το θα πήγαινε την Πέμπτη στη Σύρο για την προετοιμασίατης τελευταίας της εκπομπής, που θα μεταδιδόταν από το Δημαρχείο του νησιού.
Την Δευτέρα όμως μετά από έντονο καβγά με τους ιθύνοντες του καναλιού παραιτήθηκε.
Οι λόγοι ήταν δυο. Ο πρώτος οι συνεργάτες της οι οποίοι μέχρι αυτή την ώρα παραμένουν απλήρωτοι- γι’ αυτό μάλιστα αποχώρησε λίγο καιρό πριν και ο Βαγγέλης Περρής.
Ο δεύτερος είναι γιατί υπήρχαν έντονες πιέσεις να συμπαρουσιάσει την τελευταία της εκπομπή με τον Μένιο Φουρθιώτη, κάτι που δεν την βρήκε σύμφωνη.























































