ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Τουρκία: «Κρατήστε τις ενεργειακές υποδομές εκτός πολέμου»
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διεργασίες που γεννούν ψήγματα αισιοδοξίας για επαναλειτουργία του Μega μαρτυρούν αναρτήσεις δύο δημοσιογράφων του σταθμού.
«Για πρώτη φορά μετά από πολλούς μήνες είμαι λίγο πιο αισιόδοξος ότι το Mega μπορεί να εκπέμψει ξανά με όλο του το πρόγραμμα, ενημερωτικό και ψυχαγωγικό. Γίνονται επιτέλους σοβαρές προσπάθειες. Είθε», έγραψε το βράδυ της Τρίτης στο Facebook ο Δημήτρης Καμπουράκης.
Με αφορμή το εν λόγω σχόλιο ο Μιχάλης Ιγνατίου έγραψε με τη σειρά του στο προσωπικό του blog πως «είναι φανερό ότι κάτι γνωρίζει ο καλός συνάδελφος». «Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ συμφωνώ μαζί του ότι χθες το βράδυ “γίνονταν επιτέλους σοβαρές προσπάθειες”», πρόσθεσε.























































