ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπό κράτηση από τις τουρκικές αρχές τέθηκε ο δημοσιογράφος Ολιβιέ Μπερτράν (Olivier Bertrand) του γαλλικού ιστότοπου Les Jours.
Ο άνδρας συνελήφθη τη Μεγάλη Τετάρτη στο διεθνές αεροδρόμιο Σαμπιχά Γκιοκτσέν της Κωνσταντινούπολης και αναμένεται να απελαθεί στη Γαλλία, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο ιστότοπος καταγγέλλοντας «ένα νέο πλήγμα στην ελευθερία του Τύπου».
Ο Μπερτράν είχε συλληφθεί εκ νέου στην Τουρκία τον Νοέμβριο, ωστόσο επέστρεψε στη χώρα για να καλύψει το δημοψήφισμα της Κυριακής για τη συνταγματική αναθεώρηση.
Κατά τον ιστότοπο Les Jours, οι αστυνομικές Αρχές δήλωσαν στον Μπερτράν ότι το όνομα του συγκαταλέγεται στη λίστα των «ανεπιθύμητων».























































