Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O αμετανόητος Μπογδάνος απειλεί με μηνύσεις το Μαξίμου γιατί απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ

O αμετανόητος Μπογδάνος απειλεί με μηνύσεις το Μαξίμου γιατί απολύθηκε από τον ΣΚΑΪ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μπλέκοντας τον κομμουνισμό με τη Χούντα, τον ένοπλο αγώνα με την επαναστατική αριστερά, τη δικτατορία με τον καπιταλισμό και την ανανεωτική αριστερά με την… απόλυσή του, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με έναν παραληρηματικό λόγο εμφανίστηκε αμετανόητος για τα όσα είπε αναφερόμενος στο τρομοκρατικό χτύπημα στον Λουκά Παπαδήμο και επιτέθηκε σε ΣΚΑΪ και Μαξίμου για την απόλυσή του.

Ο πρώην παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα κάνει μήνυση στον συντάκτη της ανακοίνωσης που εκδόθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ ισχυρίστηκε πως η κυβέρνηση έχει ενεργοποιήσει εναντίον του έναν μηχανισμό από τρολς που «ταΐζει σανό τους Έλληνες».

«Ο Καρανίκας παίρνει 5.000 το μήνα για να λέει «σήμερα θα πηδήξετε τον Μπογδάνο», τόνισε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αναλυτικά, τα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος για την απόλυσή του από τον ΣΚΑΪ, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Aegean Voice»:

«Μπορώ να στηρίξω τα όσα είπα. Έχω και ρεπορτάζ, το οποίο δεν με άφησαν να το βγάλω. Είπα ευγενικά ότι τον Παπαδήμο τον χτύπησαν πρώην σύντροφοι του Τσίπρα. Και στη συνέχεια ζήτησα από το κανάλι μου να μπορέσω αυτό για το οποίο με έβγαλε στα «μανταλάκια», αφού τον έκανε ντα ντα το Μαξίμου, να το στοιχειοθετήσω. Και δεν μου επετράπη.

»Τότε τι κάνεις; Λες γεια σας και ευχαριστώ για τα ψάρια. Ο σταθμός θεωρεί απαράδεκτα τα όσα είπα, ενώ έχω πει πολύ χειρότερα και το ίδιο έχουν κάνει κι άλλοι εκτός από μένα και ζητάει τα ρέστα.

»Τους είπα ότι εσείς μου χρωστάτε και τα ρέστα», είπε αρχικά και συνέχισε: «Για πολλούς είναι έκπληξη η απόλυσή μου.

»Πολλοί πιστεύουν ότι είχα και με προσωπική επαφή με την ιδιοκτησία.

»Για κάποιον λόγο ο σταθμός που έχει στηρίξει όταν έκανα πραγματικά λάθη, γιατί το προχθεσινό μου δεν είναι λάθος, θεώρησε ότι δεν μπορεί να σηκώσει αυτό που θέλω να πω.

»Έκανα μια αναφορά την οποία είχα κάνει ξανά στο παρελθόν και δεν την είχαν πάρει είδηση. Όλος αυτός ο χαμός έγινε επειδή την πήρε είδηση το Μαξίμου».

Στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Το Μαξίμου όταν δεν χαίρεται με αυτά τα οποία ακούει, ή όταν προβληματίζεται, ή όταν ντρέπεται, ή όταν ζορίζεται δεν περιορίζεται στο να βγάλει ανακοίνωση ή να στοχοποιήσει κάποιον.

»Κινητοποιεί τον μηχανισμό των τρολς, τα οποία τάισαν σανό τους Έλληνες τα τελευταία 4-5 χρόνια. Ο Καρανίκας παίρνει 5.000 το μήνα για να λέει «σήμερα θα πηδήξετε τον Μπογδάνο».

Ο πρώην παρουσιαστής είπε ουσιαστικά πως το Μέγαρο Μαξίμου ζήτησε την απόλυσή του, κάτι το οποίο δεν είχε κάνει ποτέ ο Σαμαράς.

«Πλέον σηκώνουν το τηλέφωνο και λένε «ΣΚΑΪ εκεί; Μην τολμήσει αυτό το ελεεινό υποκείμενο να ξαναμιλήσει από τη συχνότητα, γιατί θα σας το κλείσουμε το μαγαζί». Που λέει ο λόγος. Δεν έχει σηκώσει το τηλέφωνο ο Σαμαράς για να πει αυτόν διώξτε τον».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος θεωρεί ότι τα όσα έγιναν του χάρισαν μια πολύ καλή διαφήμιση.

«Μου έκανε μεγάλη διαφήμιση το Μαξίμου. Θα καταφέρουν να με κάνουν δημοφιλή.

»Οι μπογδανικοί είναι μειονότητα και μας βαράνε», είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια επιτέθηκε στον συντάκτη της ανακοίνωσης του Μεγάρου Μαξίμου:

«Δεν ξέρουν ελληνικά οι άνθρωποι. Δεν μπορούν να συντάξουν μια ανακοίνωση για έναν δημοσιογράφο που δεν παίρνουν στα σοβαρά. Είναι αστοιχείωτοι, ούγκανοι, βιαστές της ελληνικής γλώσσας. Με τι τύπους έχουμε μπλέξει;.

»Τραβάω μήνυση στον συντάκτη για το «είναι γνωστός για το ύφος και το ήθος του». Ποιος είσαι εσύ ρε γελοίε που θα μιλήσεις για το ήθος μου. Θα πέσει μήνυση;».

Κλείνοντας τόνισε: «Νόμιζαν ότι θα πω «συγγνώμη ταπεινοί μου άρχοντες, δώστε μου πίσω τη θεσούλα μου αρκεί να με πληρώνετε». Δεν μπορούν να κουμαντάρουν τον Μπογδάνο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Την Τρίτη 16 Απριλίου απεργία των δημοσιογράφων σε όλα τα ΜΜΕ

Τούρκος δημοσιογράφος έχασε το πόδι του από ισραηλινή βόμβα

ΣΥΡΙΖΑ για Μαρινάκη: «Τοξικός» ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το έγκλημα των Τεμπών

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαι εγώ ο κομιστής των ηχητικών της νύχτας των Τεμπών, όποιος το υπονοήσει θα λάβει αγωγή» (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr