ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας
Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί σοκολατάκια Kinder από τα Lidl - Τι συστήνει στους καταναλωτές που τα αγόρασαν
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Μουντιάλ 2026: Αυτοί είναι οι 12 όμιλοι που προέκυψαν από την κλήρωση
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Gazprom Media, η εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης του γνωστού ρωσικού πετρελαϊκού κολοσσού Gazprom, ίδρυσε στις Ηνωμένες Πολιτείες δύο εταιρείες κινηματογραφικών παραγωγών, την Storyworld Entertainment στη Σάντα Μόνικα και την StoryworldWGA Entertainment στο Μπέβερλι Χίλς, με σκοπό την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και ταινιών που θα απευθύνονται στο παγκόσμιο κοινό.
Την ίδρυση των δύο εταιρειών ανακοίνωσε στην ρωσική εφημερίδα Kommersant εκπρόσωπος της εταιρείας.
Και οι δύο εταιρείες καταχωρίστηκαν πριν από περίπου έναν μήνα και ανήκουν στην κυπριακή εταιρεία Storyworld Entertainment, ιδρυτής της οποίας είναι η Gazprom media, η οποία ελέγχει το 95% των μετοχών, και ο Ρώσος τηλεοπτικός πραγωγός Ρομάν Πετρένκο, στον οποίο ανήκει το 5%, επισημαίνει η εταιρεία Adindex επικαλούμενη το αρμόδιο επιμελητήριο της Κύπρου.
Ο Ρομάν Πετρένκο, ο οποίος αυτή την στιγμή ζει στην Σάντα Μόνικα, είχε διατελέσει διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου ΤΝΤ στο διάστημα 2002-2013, με αποτέλεσμα να αυξήσει στο ίδιο διάστημα αρκετές φορές την τηλεθέαση του και να ενταχθεί στις πέντε μεγαλύτερες τηλεοπτικές εταιρείες της Ρωσίας.























































