Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γιατί “μπήκε” χειρουργείο ο Γιώργος Παπαδάκης – Τα σημάδια της επέμβασης

Γιατί “μπήκε” χειρουργείο ο Γιώργος Παπαδάκης – Τα σημάδια της επέμβασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπαδάκης, Δημοσιογράφοι,

Ο Γιώργος Παπαδάκης κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα στις 18 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 με την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο δημοσιογράφος πριν από λίγες μέρες συναντήθηκε σε κέντρο με εκπροσώπους των ΜΜΕ, θέλοντας να τους μιλήσει για την εκπομπή του.

Ο παρουσιαστής κατέφτασε στον χώρο με τη μηχανή και το κράνος του, το οποίο όταν έβγαλε αποκαλύφτηκε η πρησμένη αριστερή πλευρά του προσώπου του, αλλά και ένα μεγάλο οίδημα, σύμφωνα με το youweekly.gr.

Αν και στην αρχή πολλοί πίστεψαν ότι είχε κάποιο ατύχημα, ο δημοσιογράφος τους έλυσε την απορία, αποκαλύπτοντας πώς έκανε ένα σοβαρό χειρουργείο στα δόντια του, που του προκάλεσε το οίδημα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Γιώργος Κακούσης: Δηλώνει αθώος ο δημοσιογράφος για την υπόθεση Παναγόπουλου – Παραιτείται από τη δημοσιογραφία

Υπόθεση Παναγόπουλου ΓΣΕΕ: Ερευνάται γνωστός δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Κύμα μαζικών απολύσεων δημοσιογράφων στην Washington Post του Τζεφ Μπέζος

Αναστασοπούλου σε Πορτοσάλτε: «Όχι, Άρη μου, αυτό θα το πάρεις πίσω, δεν θα το απευθύνεις σε μένα, όχι!»

Η Σία Κοσιώνη παραμένει στη ΜΕΘ για τρίτη μέρα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr