ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Παρελθόν και επίσημα αποτελεί για τον όμιλο Real το διευθυντικό στέλεχος και δεξί χέρι του Νίκου Χατζηνικολάου -και διευθυντής του enikos.gr- Χρήστος Μπάρλας.
Γενικός διευθυντής του Real FM αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Δημήτρης Μιχαλέλης στη θέση του Μπάρλα, τον οποίο ο Όμιλος με ανακοίνωσή του «ευχαριστεί για την πολυετή προσφορά του και του εύχεται να συνεχίσει με επιτυχίες την αξιόλογη διαδρομή του».
Οι αλλαγές στο Real Group έγιναν μετά από εισήγηση του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου REAL Στέργιου Χατζηνικολάου και κατόπιν το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την αναδιοργάνωση της ηγετικής πυραμίδας του ομίλου.
Ετσι γενικός διευθυντής του Ομίλου αναλαμβάνει ο Βαγγέλης Σπάρταλης ενώ νέος εμπορικός διευθυντής τοποθετείται ο Γιώργος Πυριόχος γνωστός από την πολυετή θητεία του στον «Πήγασο».























































