ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εφημερίδα Ντοκουμέντο, Κυριάκος Μητσοτάκης, Κώστας Βαξεβάνης, Λευτέρης Αυγενάκης, Νέα Δημοκρατία,


















































Ο Λευκός Οίκος «αποκεφάλισε» την Κίμπερλι: «Της ευχόμαστε καλή τύχη»
Associated Press: Ο Τραμπ δήλωσε ότι «εξετάζει» την αποπομπή της Αμερικανίδας πρέσβειρας στην Ελλάδα μετά από πληθώρα αναφορών για ανάρμοστη
Δημοσκόπηση Opinion Poll: ΝΔ 25,5%, ΕΛΑΣ 13,3%, ΠΑΣΟΚ 10,4% - Εντός βουλής ο Κασιδιάρης
Τραμπ για αποπομπή Κίμπερλι: «Το εξετάζουμε. Ναι, δεν είμαστε ευχαριστημένοι»
Ο Νίκος Δένδιας «αναβίωσε» τα πυρπολικά με τον «Πυρπολητή» - Μη Επανδρωμένο και Αυτόνομο σκάφος επιφανείας, ελληνικής σχεδίασης και ναυπήγησης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7 και το Live News με τον Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο εκδότης της εφημερίδας Documento Κώστας Βαξεβάνης χαρακτήρισε σοκαριστική τη σιωπή του πολιτικού κόσμου, καθώς, όπως ανέφερε, βουλευτές, άριστοι κατά τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν ευθείες σχέσεις ή συναλλαγές με εγκληματικές ομάδες.
“Υπάρχει ένα δημοσίευμα στο οποίο ο κ. Αυγενάκης μιλάει με μία ομάδα εγκληματική, που ο συνομιλητής του έχει καταδικαστεί σε 11 χρόνια φυλακή για εμπόριο χρυσού. Ο κ. Αυγενάκης συνομιλεί μαζί του, του κάνει ρουσφέτια, του δίνουν δώρα πουκαμισάκια, φορέματα για τη γυναίκα του” συμπληρώνει ο Κώστας Βαξεβάνης για την υπόθεση.
“Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., επικεφαλής της φρουράς της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη συνομιλεί με τα ίδια άτομα, για όπλα, για πινακίδες, για εξυπηρετήσεις” πρόσθεσε ο κ. Βαξεβάνης που αναφέρθηκε εκτενώς στις απειλές σε βάρος του προσώπου του.























































