ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Τούρκοι τρέμουν πόλεμο με Ισραήλ, Κούρδους και Έλληνες (Ελλαδίτες και Κύπριους)
Γερμανός υπ. Εσωτερικών: Η Ελλάδα παίρνει πίσω παράτυπους μετανάστες από τη Γερμανία
Αμετακίνητοι οι αγρότες μετά την παρέμβαση του Αρείου Πάγου: «Ας έρθουν να μας συλλάβουν»
Εξοπλισμοί 1,5 δισ. ευρώ – Πράσινο φως σε PULS, Rafale και αναβαθμίσεις - Οικοδομείται το οχυρό Ελλάδα
Αντιστράτηγος ε.α. Λαζ. Καμπουρίδης: Δεν αποκλείεται ο διαμελισμός της Συρίας - Η Τουρκία τρέμει το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Αρχές της Βενεζουέλας άφησαν ελεύθερο το απόγευμα της Τετάρτης (τα ξημερώματα της Πέμπτης ώρα Ελλάδας) έναν Αμερικανό δημοσιογράφο, τον Κόντι Γουέντλ (Cody Weddle), ο οποίος είχε συλληφθεί χθες το πρωί, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός WPLG Local 10, που εδρεύει στο Μαϊάμι.
Ο σταθμός, ένα από τα ΜΜΕ για τα οποία εργάζεται ο Γουέντλ, πρόσθεσε ότι ο δημοσιογράφος βρίσκεται σε αεροδρόμιο του Καράκας και περιμένει για να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό τις ΗΠΑ.
Ο σταθμός δεν αποκάλυψε τις πηγές του, ανέφερε πάντως ότι η μητέρα του Αμερικανού δημοσιογράφου «ανακουφίστηκε» όταν έμαθε το νέο.
Ο 28χρονος Κόντι Γουέντλ είναι ελεύθερος ρεπόρτερ, που σημαίνει ότι δίνει θέματα σε διάφορα ΜΜΕ δίχως αποκλειστική συνεργασία και διαμένει νόμιμα στη Βενεζουέλα.























































