Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο ΣΚΑΪ και δεν με κάλεσε απέναντι στον Μπακογιάννη και ψεύδεται, καταγγέλλει ο Νάσος Ηλιόπουλος

Ο ΣΚΑΪ και δεν με κάλεσε απέναντι στον Μπακογιάννη και ψεύδεται, καταγγέλλει ο Νάσος Ηλιόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ξεμπρόστιασε» τον ΣΚΑΪ και τον δημοσιογράφο Τάκη Χατζή, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με την «Ανοιχτή Πόλη» Νάσος Ηλιόπουλος.

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ισχυρίστηκε ότι ο κ. Ηλιόπουλος αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τηλεοπτικό debate με τον Κώστα Μπακογιάννη, ο οποίος τελικά εμφανίστηκε μόνος του στην εκπομπή του.

Ακολουθεί η επίσημη δήλωση του Νάσου Ηλιόπουλου:

«Στις 6 Απριλίου ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής φιλοξένησε στην εκπομπή «Ακραία Φαινόμενα» τον υποψήφιο δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη.

»Ο κύριος Χατζής, σε μία αποστροφή του λόγου του, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη άρνησή μου να συμμετέχω σε debate των υποψηφίων δημάρχων στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

»Προφανώς, ο κ. Χατζής είχε λάθος πληροφόρηση.

»Στις αρχές Μαρτίου ο κύριος Στραβελάκης, δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, είχε επικοινωνήσει μαζί μου για να καθορίσουμε ημερομηνία για ζωντανό ντιμπέιτ στον τηλεοπτικό σταθμό.

»Είχα αποδεχθεί την πρόσκληση και ανέμενα τις λεπτομέρειες, όταν με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι ο κύριος Μπακογιάννης ζήτησε να αναβάλουμε τη συζήτηση για μεταγενέστερη ημερομηνία.

»Φαντάζομαι ότι ο ένας μήνας που πέρασε είναι αρκετός χρόνος προκειμένου ο ΣΚΑΪ να ορίσει τη νέα ημερομηνία και ο κύριος Μπακογιάννης να αποδεχτεί την ανάγκη μίας προγραμματικής συζήτησης γύρω από το μέλλον της πόλης μας.»

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο 39χρονος φέρεται να είχε ένα μεγάλο μαχαίρι στη ζώνη του και να όρμηξε πάνω στην Κυρ. Γρίβα

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ. σε στέκι παράνομου τζόγου στην Αθήνα – 11 συλλήψεις και κατάσχεση 57 υπολογιστών με «φρουτάκια» (βίντεο)

Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας από πυροβολισμούς οπαδών σε αγώνα βόλεϊ

Γλυφάδα: Βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών στο διαμέρισμα του 29χρονου που αυτοκτόνησε μετά τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr