ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Αυτιάς, Δημοσιογράφοι, Ευρωεκλογές 2019, Κυριάκος Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, ΣΚΑΪ, Τηλεόραση,


















































Αυστραλή τζιχαντίστρια κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση σκλάβας
Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα
Ο Λιβανέζος πρόεδρος δήλωσε ότι το Ιράν χρησιμοποιεί τη χώρα του ως «διαπραγματευτικό χαρτί» στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ
Ένας Έλληνας, ο Κώστας Μαστοράκης, στο τιμόνι της Nazionale Piloti: Ιστορική αλλαγή φρουράς στο Μονακό με άρωμα Μυκόνου
Απελάθηκε αλλοδαπή που έστελνε απειλητικά μηνύματα στη Χριστίνα Παππά - Μια ιστορία φιλανθρωπίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα ο Γιώργος Αυτιάς «χτύπησε» Μητσοτάκη και ΝΔ μέσα από την εκπομπή του στον ΣΚΑΪ, με αφορμή το «κόψιμό» του από το «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο.
Το πρωί της Κυριακής μάλιστα χρησιμοποίησε μία μαντινάδα, αλλά και μία φράση του σημαντικότερου ρήτορα της αρχαίας Αθήνας, του Δημοσθένη.
«Δεν ξέρω αν ήθελε ο Θεός, μάλλον δεν ήθελε ο αρχηγός», απάντησε ο Γιώργος Αυτιάς στον γνωστό δικηγόρο, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, που είχε καλεσμένο σήμερα (Κυριακή 14/4) και ο οποίος του είπε πως λυπάται που ο γνωστός δημοσιογράφος δεν θα κατέβει τελικά στις ευρωεκλογές.
Ο κ. Δημητρακόπουλος του ανταπάντησε πως έχει μάθει ότι ο αρχηγός, δηλαδή ο κ. Μητσοτάκης, τον… προτιμούσε στις εθνικές εκλογές και όχι στις ευρωεκλογές.
«Τον αγαπώ πολύ» αρκέστηκε να πεί ο Γιώργος Αυτιάς ρίχνοντας τους τόνους και έκλεισε με μία φράση του Δημοσθένη:
«Προς γαρ το τελευταίον εκβάν, έκαστον των πριν υπαρξάντων κρίνεται», δηλαδή «με βάση το αποτέλεσμα του τελευταίου συμβάντος κρίνονται όλα τα προηγούμενα».
Χθες Σάββατο, από τον «αέρα» της εκπομπής του ο Γιώργος Αυτιάς είχε πει πως δεν θα είναι υποψήφιος «γιατί τρόμαξαν», όταν οι δημοσκοπήσεις έδειξαν ότι «είχε μαζί του 500.000 ψήφους»!























































