Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η ΝΕΡΙΤ επιβεβαιώνει ότι είναι κομμένη από την Eurovision

Η ΝΕΡΙΤ  επιβεβαιώνει ότι είναι κομμένη από την Eurovision
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για EBU, Eurovision, ΝΕΡΙΤ, Τηλεόραση,

Απάντηση στα δημοσιεύματα για τη συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovision 2015, θέλησε να δώσει η ΝΕΡΙΤ με ανακοίνωση που εξέδωσε και… επιβεβαίωσε ότι είναι κομμένη αλλά θα επανεξεταστεί το αίτημα, να καταφέρει να γίνει μέλος της EBU.

“Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης” σημειώνει στην ανακοίνωσή της η ΝΕΡΙΤ επισημοποιώντας τον κυβερνητικό τραγέλαφο, που κατήργησε ένα κανάλι – μέλος της EBU και ενάμισι χρόνο μετά δεν έχει καταφέρει να ξαναγίνει, αυτό που είναι όλα τα κανάλια της Ευρώπης.

Αναγνωρισμένα μέλη του επίσημου ευρωπαϊκού οργανισμού.

Διαβάστε την απίστευτη ανακοίνωση της ΝΕΡΙΤ:

Σχετικά με τα δημοσιεύματα εφημερίδων και ιστολογίων για τη συμμετοχή της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού, η ΝΕΡΙΤ δηλώνει τα ακόλουθα:

Βάσει των κανονισμών της EBU, δεν είναι προς το παρόν δυνατή η εξέταση του αιτήματος της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον διαγωνισμό του 2015, καθώς απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι ο ενδιαφερόμενος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός να αποτελεί πλήρες μέλος της Ένωσης.

Η ΝΕΡΙΤ έχει καταθέσει πρόταση για να ενταχθεί ως πλήρες μέλος της EBU, η οποία θα εξεταστεί τον Δεκέμβριο από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσης.

Η EBU προτίθεται να επανεξετάσει το αίτημα της ΝΕΡΙΤ για συμμετοχή στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision εφόσον εγκριθεί η ένταξή της ως πλήρους μέλους της Ένωσης από τη Γενική της Συνέλευση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Αποχαιρετιστήριο Eurojackpot πάρτι στη Μαρίνα Σάττι – Ο τοίχος των ευχών που συγκίνησε τη δημοφιλή τραγουδίστρια πριν το ταξίδι στο Μάλμε

Μαρίνα Σάττι: Το «Ζάρι» challenge στο ΟΠΑΠ Game Time – Τι ομάδα είναι (βίντεο)

Ελένη Μενεγάκη: Τέλος από το MEGA

Ισραήλ: Εγκρίθηκε νόμος που επιτρέπει την απαγόρευση της προβολής του «τρομοκρατικού» Al Jazeera

Ο Νετανιάχου «κλείνει» το φιλοτζιχαντιστικό Al Jazeera στο Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr