ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ΕΡΤ και η εκπομπή «Συνδέσεις» παρουσίασαν την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά κατ’ αποκλειστικότητα τη διαδικασία του self test μόλις παρελήφθησαν τα πρώτα δείγματα.
Πλέον τα αναμένουμε το αργότερο μέχρι την Παρασκευή να είναι διαθέσιμα στα 11.000 φαρμακεία της χώρας, σε πρώτη φάση στους μαθητές Λυκείου 16-18 ετών και τους εκπαιδευτικούς.
Στη συνέχεια, η διάθεση θα συνεχιστεί στους πολίτες των παραγωγικών ηλικιών από 18-67 ετών και τέλος, στους άνω των 67.
Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη παρουσίασε σήμερα στο στούντιο της ΕΡΤ όλη τη διαδικασία για τα οικιακά τεστ ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 ελέγχοντας on camera την παρουσιάστρια των «Συνδέσεων» Αλεξάνδρα Καϋμένου για κορωνοϊό.
Δείτε πώς θα κάνουμε self test μόνοι μας στο σπίτι.























































