Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκουρλέτης: Απέχουμε πολύ από τους 180

Σκουρλέτης: Απέχουμε πολύ από τους 180
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Νομίζω ότι θα επιβεβαιωθεί στην ψηφοφορία ότι απέχουμε πάρα πολύ από τους 180» ανέφερε στο Βήμα fm ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, τονίζοντας ότι «δεν θα υπάρξουν σημάδια ότι μπορούν να πιαστούν».

«Εκτιμώ ότι η κυβέρνηση δεν θα πιάσει τους 180, ακόμη και αν αλλάξει το πρόσωπο, όπως μπορεί να ακούγεται» εκτίμησε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου, ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε πως «όσο και αν επιχειρεί λίγο να ουδετεροποιήσει τη διαδικασία σε σχέση με τις εφαρμοζόμενες πολιτικές, δηλαδή τη συνέχεια των μνημονιακών πολιτικών, δεν τα καταφέρνει η ανακοίνωση του πρωθυπουργικού γραφείου. Γι’ αυτό, μάλιστα, τελειώνει λέγοντας ότι η χώρα θα πρέπει να αποφύγει την πολιτική περιπέτεια. Θεωρεί τις εκλογές πολιτική περιπέτεια και αυτό παραπέμπει ευθέως σε όσα είδαμε με ευθύνη κυρίως του πρωθυπουργού τις προηγούμενες ημέρες, σε αυτό το κλίμα ακατάσχετης κινδυνολογίας, τυχοδιωκτικών και εμπρηστικών δηλώσεων».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Ιω. Στουρνάρα, σημείωσε: «Οι χθεσινές δηλώσεις Στουρνάρα περνούν στην ιστορία της Τράπεζας της Ελλάδος ως οι πιο μαύρες δηλώσεις. Στη μαύρη σελίδα καταγράφονται και να είστε βέβαιοι ότι θα αξιολογηθούν στις κατάλληλες στιγμές. Δεν υπάρχει προηγούμενο ανάλογων δηλώσεων από διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος».

Για τη συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον κ. Προβόπουλο, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο κ. Προβόπουλος ήταν στο τιμόνι της Τράπεζας της Ελλάδος σε πολύ κρίσιμες στιγμές, γνωρίζει πρόσωπα και καταστάσεις και ενδεχομένως μηχανισμούς που λειτουργούν σε περιόδους αστάθειας και ανωμαλίας. Άρα, ήταν από όλες τις απόψεις μία χρήσιμη συνάντηση».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτουρκισμός στη Χειμάρρα με την υπογραφή του Βαγγέλη Τάβου: ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ του ισλαμιστικού ιδρύματος «Maarif» στην ελληνική πόλη της Βόρειας Ηπείρου

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Από τις Βρυξέλλες ο Φαραντούρης κήρυξε πόλεμο στα funds: «Θα πάει μέχρι τέλους»

Μητσοτάκης: Δηλώνει με αλαζονεία ότι θα έχει και πάλι αυτοδυναμία γιατί δεν υπάρχει άλλος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...