ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ελληνικό υποβρύχιο ΔΕΝ μπλέχτηκε σε δίχτυα τράτας - Τι συνέβη
Τι είναι η «παγίδα του Θουκυδίδη» και γιατί έκανε ο Σι Τζινπίνγκ αναφορά σε αυτήν όταν συνάντησε τον Τραμπ
Πρώην βουλευτές και στελέχη της ΝΔ «αδειάζουν» Μητσοτάκη και προαναγγέλλουν νέο κόμμα: «Η παράταξη αξίζει να ξαναβρεί την ψυχή της»
Κώστας Καραμανλής: Νέες βολές κατά Μητσοτάκη για την εξωτερική πολιτική, με αφορμή την Κίνα
Η Μπριζίτ χαστούκισε τον Μακρόν για «φλερτ» με Ιρανή ηθοποιό, αποκαλύπτει νέο βιβλίο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εμφανώς ικανοποιημένος, από το αποτέλεσμα της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας , εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
«Η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται. Η στρατηγική του φόβου κατέρρευσε. Η κινδυνολογία των τελευταίων ήμερων έπεσε στο κενό», δήλωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, εξερχόμενος της Βουλής.
Παράλληλα, ο κ. Τσίπρας διαμήνυσε πως τη διέξοδο θα τη δώσει ο ελληνικός λαός, ο οποίος θα γίνει «πρωταγωνιστής στις εξελίξεις»
«Η δημοκρατία δεν εκβιάζεται και πολύ σύντομα ο λαός θα είναι πρωταγωνιστής στις εξελίξεις. Θα υπάρξει διέξοδο, θα τη δώσει ο ελληνικός λαός και η δημοκρατία», υπογράμμισε ο κ. Τσίπρας.
























































