ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η επιχείρηση τρομοκράτησης των βουλευτών απέτυχε, δήλωσε ο Πάνος Καμμένος εξερχόμενος της Βουλής μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας.
«Οι Έλληνες πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει κανένας φόβος όταν προχωρήσουν οι δημοκρατικές διαδικασίες για την αποχώρηση αυτής της κυβέρνησης» συμπλήρωσε.
«Δεν μπορέσανε να πείσουνε με οποιοδήποτε μέσο Έλληνες βουλευτές που ψηφίζουν με ελεύθερη συναίνεση» συνέχισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι υποψήφιος.
Όσον αφορά τη συνάντηση με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη την Πέμπτη είπε ότι «θα έχουμε μια πολιτική συζήτηση». Διαφωτιστικός στο τελευταίο, ειδικά εάν αναλογιστεί κανείς ότι θα μπορούσαν να μιλήσουν για… ποδόσφαιρο!
























































