ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Δημοκρατική Παράταξη, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος,

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Λιβύη: Το «άκυρο» ανυπόστατο τουρκολυβικό μνημόνιο και οι ενστάσεις για την Κρήτη
Μήνυμα Οτσαλάν: «Ο σοσιαλισμός οφείλει να είναι ο αγώνας για την απελευθέρωση των λαών»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών διαχώρισε τη θέση του από τα κομματικά σχέδια της Καρυστιανού
Ο Μπασάρ αλ Άσαντ μαθαίνει ρωσικά και επιθυμεί να εργαστεί ως οφθαλμίατρος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Πετσάλνικος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.
Όπως επεσήμανε ο κ. Πετσάλνικος, υπάρχει ένα ουσιαστικό κενό στο χώρο της Κεντροαριστεράς, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται ως παρακολούθημα πολλές φορές της δεξιάς, της συντήρησης.
Δεν πρόκειται περί διάσπασης. Εδώ υπάρχει η ανάγκη να ξαναζωντανέψει, να αναζωογονηθεί αυτός ο χώρος. Να υπάρξει ουσιαστικός κεντροαριστερός χώρος διευκρίνισε.
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ένα τέτοιο κόμμα είναι μονόδρομος, απάντησε: Είναι μονόδρομος, με την έννοια του τι χρειάζεται ο τόπος, η χώρα, ο ελληνικός λαός.























































