ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γιώργος Παπανδρέου, Δημοκρατική Παράταξη, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, ΠΑΣΟΚ, Φίλιππος Πετσάλνικος,


















































Σχέδιο ανατροπής στην Ανατολική Μεσόγειο! Ελλάδα και Ισραήλ στο ίδιο στρατόπεδο
Η Μαίρη Μπόση προειδοποιεί για τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή: «Αυτή είναι η αρχή...»
Έπεσε ελικόπτερο του Κατάρ - 7 νεκροί Καταριανοί και Τούρκοι
Τραμπ: Τελεσίγραφο 48 ωρών στο Ιράν για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
Άραβες: Από την αποφυγή του πολέμου στην επιδίωξη ολοκλήρωσής του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Υπέρ της δημιουργίας ενός νέου πολιτικού φορέα με επικεφαλής τον Γιώργο Παπανδρέου τάχθηκε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Πετσάλνικος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9.84.
Όπως επεσήμανε ο κ. Πετσάλνικος, υπάρχει ένα ουσιαστικό κενό στο χώρο της Κεντροαριστεράς, από τη στιγμή που το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζεται ως παρακολούθημα πολλές φορές της δεξιάς, της συντήρησης.
Δεν πρόκειται περί διάσπασης. Εδώ υπάρχει η ανάγκη να ξαναζωντανέψει, να αναζωογονηθεί αυτός ο χώρος. Να υπάρξει ουσιαστικός κεντροαριστερός χώρος διευκρίνισε.
Ερωτηθείς αν θεωρεί πως ένα τέτοιο κόμμα είναι μονόδρομος, απάντησε: Είναι μονόδρομος, με την έννοια του τι χρειάζεται ο τόπος, η χώρα, ο ελληνικός λαός.
























































