ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι όροι της ΔΗΜΑΡ που θέλει να πάει ΣΥΡΙΖΑ

Οι όροι της ΔΗΜΑΡ που θέλει να πάει ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς προκειμένου να προσδιορίσουν την εκλογική τακτική του κόμματος.

Μπορεί αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης να είχαν συμφωνήσει ότι ο δεύτερος θα μπει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τα δεδομένα αλλαξαν και από το ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι όποιος θέλει από τη ΔΗΜΑΡ να κατέβει με σταυρό!

Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστο Μαχαίρα στη ΝΕΡΙΤ «η όποια τακτική επιλεγεί – είτε δηλαδή κατέλθουμε αυτόνομα είτε συνεργαζόμενοι με άλλα κόμματα και κινήσεις – οφείλει να υπακούει σε δύο βασικές προϋποθέσεις που έχουμε θέσει: Η μία είναι η ύπαρξη προγραμματικών συμφωνιών και η δεύτερη η κατοχύρωση του αυτοτελούς χαρακτήρα του κόμματός μας, δηλαδή η πολιτική και οργανωτική του αυτονομία. Όλα τα υπόλοιπα έπονται…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Επί Αλέξη Τσίπρα το 2018 ξεκίνησε ο Στρατηγικός Διάλογος Ελλάδας-ΗΠΑ – Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μας «πουλά» ως «δεδομένο σύμμαχο»

Η ντροπή του σοσιαλισμού ο «φιλελές» Πέδρο Σάντσεθ βουλιάζει στα σκάνδαλα

Τσίπρας: «Μόνο εμείς μπορούμε να νικήσουμε την δεξιά νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση Μητσοτάκη» (βίντεο)

Μετριότητα που λανσάρεται ως αριστεία… αριβισμός ματαιόδοξων ολιγοελάχιστων

Αλέξης Τσίπρας: Με τα υπερπλεονάσματα ο Μητσοτάκης θέλει «να εξαγοράσει ψήφους λίγο πριν από τις εκλογές»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...