ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο συνεδριάζει η Κεντρική Επιτροπή και το Διαρκές Συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς προκειμένου να προσδιορίσουν την εκλογική τακτική του κόμματος.
Μπορεί αρχικά ο Αλέξης Τσίπρας και ο Φώτης Κουβέλης να είχαν συμφωνήσει ότι ο δεύτερος θα μπει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο τα δεδομένα αλλαξαν και από το ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι όποιος θέλει από τη ΔΗΜΑΡ να κατέβει με σταυρό!
Σύμφωνα με δήλωση του εκπροσώπου Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστο Μαχαίρα στη ΝΕΡΙΤ «η όποια τακτική επιλεγεί – είτε δηλαδή κατέλθουμε αυτόνομα είτε συνεργαζόμενοι με άλλα κόμματα και κινήσεις – οφείλει να υπακούει σε δύο βασικές προϋποθέσεις που έχουμε θέσει: Η μία είναι η ύπαρξη προγραμματικών συμφωνιών και η δεύτερη η κατοχύρωση του αυτοτελούς χαρακτήρα του κόμματός μας, δηλαδή η πολιτική και οργανωτική του αυτονομία. Όλα τα υπόλοιπα έπονται…».
























































