ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για MEGA Channel, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Εύα Καϊλή, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μαρία Σπυράκη, Νέα Δημοκρατία, ΠΑΣΟΚ,


















































Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;
Σκιάθος: Σοκ από καταγγελία 15χρονου για χρόνια σεξουαλική κακοποίηση από 17χρονο
Στα Ηλύσια Πεδία ο Έλληνας Νίκος Καλογερόπουλος (βίντεο)
Ιράν: «Όχι» σε απευθείας διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ λόγω παραβίασης της ενδιάμεσης συμφωνίας
Μήλος: «Ελικοδρόμιο» το Σαρακήνικο - Παρέμβαση εισαγγελέα για το ελικόπτερο που προσγειώθηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Από το ρεπορτάζ στο γραφείο Τύπου ένα μικρόφωνο δρόμος. Σύσσωμο το MEGA τείνει να μεταπηδήσει από το στίβο της δημοσιογραφίας, στο μετερίζι της πολιτικής.
Η Μαρία Σπυράκη, μετά από ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, ανέλαβε και επίσημα εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της Συγγρού για την προεκλογική περίοδο μέχρι τις κάλπες της 25ης Ιανουαρίου και… είδομεν.
Μετά τη Μαρία Σπυράκη, μία έτερη πρώην δημοσιογράφος του MEGA αναλαμβάνει εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ. Ο λόγος για την Εύα Καϊλή, στενή συνεργάτιδα του Ευάγγελου Βενιζέλου, η οποία αναμένεται να αναλάβει το καίριο πόστο της επικοινωνίας του (βενιζελικού) Κινήματος.
Την ίδια ώρα, με τις εκλογές πλέον να έχουν μπει στην τελική ευθεία και τα ψηφοδέλτια να καταρτίζονται με γοργούς ρυθμούς, πληροφορίες του tribune κάνουν λόγο για έντονο φλερτ της Χαριλάου Τρικούπη με ανώτατο στέλεχος του MEGA, το οποίο διατηρεί άριστες φιλικές σχέσεις με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.
Πάνω από όλα η αντικειμενική ενημέρωση…
























































