Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σε απόλυτη απελπισία ο Βενιζέλος τρολάρει όπου βρεθεί και σταθεί!

Σε απόλυτη απελπισία ο Βενιζέλος τρολάρει όπου βρεθεί και σταθεί!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Απομονωμένος από το λαό της Δημοκρατικής Παράταξης, που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει μπροστά του, ο Πρόεδρος του εναπομείναντος ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος οδεύει προς την πολιτική του εξαφάνιση τρολάροντας όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Δεν έχει αξία ποιος θα είναι πρώτος ή δεύτερος στις εκλογές αλλά ποιος θα είναι ο εγγυητής της σταθερότητας δήλωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος από την Τρίπολη τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι ο τρίτος πόλος «γιατί είναι δύναμη ευθύνης που εγγυάται τις έξι εθνικές αναγκαιότητες».

Με τη συντριπτική πλειοψηφία της σοσιαλιστικής βάσης του ΠΑΣΟΚ να ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ, με τον Γιώργο Παπανδρέου να μαζεύει τους πολιτικά άστεγους, με το επώνυμο του πατέρα του φυσικά, με το Ποτάμι να μαζεύει όλο το εκσυγχρονιστάν και τα ορφανά του Κύρκου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος ψάχνει να βρει την ψήφο του με το πολιτικό κουφάρι που ονομάζεται ΠΑΣΟΚ.

Τρολάροντας στην Τρίπολη μίλησε για μια ακόμη φορά για πολιτική σταθερότητα, για οικονομική σταθερότητα, που σημαίνει μένουμε στο ευρώ, όχι πιστωτικό γεγονός σεβόμενοι τις θυσίες που έχει κάνει ο λαός, για μακροπρόθεσμη οικονομική σταθερότητα, και για τέταρτον θεσμική σταθερότητα.

Βεβαίως, πώς είναι δυνατόν να υπάρχουν όλα τα παραπάνω με έναν λαό εξαθλιωμένο από τις πολιτικές που ψήφισε, υπερασπίστηκε και υπηρέτησε, ως ο πιο φανατικός δεξιός, αυτό το παραβλέπει. Σκοπίμως, προφανώς, δεν τόλμησε να μιλήσει για κοινωνική δικαιοσύνη, αντιθέτως μίλησε γενικά και αόριστα για κράτους δικαίου, ενώ είπε όχι στον ρεβανσισμό, το τελευταίο άγνωστο γιατί…

Στο μόνο θέμα που ίσως να έχει ένα δίκιο, μέσα στην απελπισία του, είναι η αναφορά του στα εθνικά θέματα γιατί έχουμε, είπε, ανοικτά ζητήματα με την Κύπρο, την ονομασία των Σκοπίων και την αναταραχή που υπάρχει στις χώρες της ανατολικής Μεσογείου που σημαίνει ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι όαση ομαλότητας και σταθερότητας. Εδώ έχει δίκιο, αλλά μόνο εδώ!

Ο πρόεδρος του κουφαριού του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι στις προσεχείς εκλογές κρίνεται το μέλλον της χώρας για πολλές δεκαετίες. Στις 25 Ιανουαρίου είπε, θα παραδώσουμε την χώρα και την εθνική οικονομία ακέραιη, αλλά το τι θα συμβεί την επόμενη ημέρα θα το κρίνει ο ελληνικός λαός.

Επανέλαβε ότι το κραταιό ΠΑΣΟΚ του 48%, της αλλαγής, τώρα είναι κόμμα περιορισμένης εκλογικής επιρροής, γιατί έλαβε υπεύθυνη στάση και σήκωσε δυσανάλογο βάρος των δύσκολων αποφάσεων που έπρεπε όμως να ληφθούν. Βεβαίως δεν μας εξήγησε πώς από πότε ένα σοσιαλιστικό κόμμα για να θεωρείται “υπεύθυνο” πρέπει να γίνει δεξιό; Δηλαδή ο σοσιαλισμός είναι ανεύθυνος; Το τρολάρισμα εδώ και η αίσθηση ότι απευθύνεται σε κρετίνους χτύπησε κόκκινο!

Στη συνέχεια του τρολαρίσματος αναφέρθηκε στο παλιό ΠΑΣΟΚ, του Ανδρέα, το οποίο όπως είπ, έφτιαξε την Ελλάδα της μεταπολίτευσης, εξέφρασε τα λαϊκά στρώματα και ένωσε ένα διχασμένο έθνος, αλλά αυτό ήταν ένα σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα, όχι το δικό του νεοφιλελεύθερο μόρφωμα!

Στη συνέχεια τόνισε, ότι τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος των μνημονίων δεν πρέπει να γίνει καμιά λανθασμένη επιλογή, επισημαίνοντας ταυτόχρονα, ότι κανένα άλλο κόμμα δεν έχει πληρώσει το κόστος και την ταπείνωση που έχει πληρώσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά αναλάβαμε είπε, το κόστος της εθνικής ευθύνης για να σωθεί η χώρα. Και, κρατάμε ψηλά την ευθύνη της εθνικής προσπάθειας, κρατάμε ψηλά την πατρίδα, την ασφάλεια και τη σταθερότητα που έχει ανάγκη ο τόπος. Αρλούμπες, δηλαδή, γιατί επαναλαμβάνουμε ότι από πότε ένα σοσιαλιστικό κόμμα για να θεωρηθεί σοβαρό πρέπει να γίνει “δεξιό”; Και ποιος ο λόγος να υπάρχουν σοσιαλιστικά κόμματα όταν ο σοσιαλισμός είναι ανεφάρμοστος ή “ανεύθυνος” και μονόδρομος είναι ο νεοφιλελευθερισμός; Δεν καταλαβαίνει ότι αυτοκυρώνεται με αυτές τις τρέλες που λέει; Δεν καταλαβαίνει ότι είναι σαν να λέει στον λαό ότι είναι περιττός αυτός και το κόμμα του;

Δεν υπάρχει αυτοδυναμία κι εύκολες λύσεις σημείωσε ο κ. Βενιζέλος, προσθέτοντας πως μετά τις εκλογές χρειάζεται μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας που θα αναλάβει το κόστος που της αναλογεί, ώστε να λειτουργήσουμε ως εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, προφανώς έχει σκοπό να είναι αντιπρόεδρος και του Τσίπρα, αλλά δεν το βλέπουμε να μπαίνει στη Βουλή…

Αρκετά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, αποτελεί άλμα λογικής η προσπάθεια να παρακολουθήσεις τους συλλογισμούς του…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Ανδρουλάκης: «Επί Κυριάκου Μητσοτάκη η Ελλάδα πήρε το “πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα” ακρίβειας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...