ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Γεωπολιτική κωλοτούμπα από τη Βουλή της Λιβύης: Αναγνώρισε την ανυπόστατη ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης - Στο ελληνικό ΥΠΕΞ όλα καλά;
ΕΛ.Α.Σ.: Η κύρωση του ανυπόστατου τουρκολιβυκού μνημονίου από τη λιβυκή Βουλή ήττα του Μητσοτάκη
Τρία χρόνια μετά: Η Κυριακή που η Αθήνα γύρισε σελίδα
Ο Ζελένσκι κατηγορεί τις ΗΠΑ για καθυστέρηση στην παράδοση πυραύλων, ενώ η ένταση κλιμακώνεται
Ούρσουλα: Άκυρη κι ανυπόστατη η ψευτοριοθέτηση ΑΟΖ Τουρκίας Λιβύης στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μετά από 25 χρόνια στο ρεπορτάζ και με… εκατοντάδες ζευγάρια παπούτσια λιωμένα μεταξύ Κουμουνδούρου και Βουλής, η καλή συνάδελφος Αννέτα Καββαδία είναι σύμφωνα με πληροφορίες έτοιμη να μπει στο στίβο της πολιτικής με το ΣΥΡΙΖΑ.
Η κ. Καββαδία, η οποία κάλυπτε επί σειρά ετών το ρεπορτάζ του Συνασπισμού και εν συνεχεία του ΣΥΡΙΖΑ για την ΕΡΤ αποτελεί κατά κοινή ομολογία τη «μητέρα» του ρεπορτάζ του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και έχει διακριθεί για την αντικειμενικότητα η οποία αποτέλεσε χαρακτηριστικό της πολυετούς παρουσίας της στο ρεπορτάζ, τον επαγγελματισμό της αλλά και το απαράμιλλο ήθος της.
Μετά το «μαύρο» στην ΕΡΤ από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου η Αννέτα Καββαδία δεν ασχολήθηκε με το μόρφωμα της ΔΤ και της ΝΕΡΙΤ, αλλά μεταπήδησε στον ιδιωτικό τομέα και το STAR, για να φτάσει σήμερα διεκδικεί την εκλογή της στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να παράσχει μελλοντικά τις υπηρεσίες της από τα βουλευτικά έδρανα.
Το όνομά της φέρεται να έχει κλειδώσει μεταξύ άλλων υποψηφιοτήτων για τη μεγάλη μάχη που θα γίνει για τη Β΄Αθηνών, ενώ η υποψηφιότητά της έγινε κατόπιν ομόφωνης πρότασης της επιτροπής συγκρότησης ψηφοδελτίων στην Κουμουνδούρου.
























































