ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Δημοσκοπήσεις, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ΣΚΑΪ, ΣΥΡΙΖΑ,


















































Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ - «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»
Ντάνα Λέβι: Ο Τομ Μπάρακ είπε ότι το Ισραήλ επιχείρησε να «σπρώξει» την Τουρκία σε πόλεμο
Ρούμπιο: «Φύγετε αμέσως» στην ιρανική αντιπροσωπεία στον ΟΗΕ
Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία - Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»
Γιατί η αποκέντρωση είναι ζήτημα επιβίωσης;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ με 4,5% έναντι της Νέας Δημοκρατίας, καταγράφεται σε δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας που διενεργήθηκε για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι.
Ειδικότερα ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 31,5% και η ΝΔ 27%. Ακολουθούν το Ποτάμι με 6,5% και το ΚΚΕ με τη Χρυσή Αυγή στο 6%. Το ΠΑΣΟΚ συγκεντρώνει ένα 3%, η ΔΗΜΑΡ 0,5%, το κόμμα του κ. Γ. Παπανδρέου το ΚΙΔΗΣΟ 2%, οι ΑΝΕΛ 3%, «Άλλο» 4,5% και «Δεν ξέρω/ Δεν απαντώ» 9%.
Στο ερώτημα «ποιό από αυτά τα ενδεχόμενα θα σας ανησυχούσε περισσότερο για την μελλοντική πορεία της χώρας το 35,5% απαντά: «Να κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ και να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση» και το 33,5% απαντά: «Να κερδίσει η Ν.Δ. και σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση».
























































