ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Εφιάλτης για το ΝΑΤΟ μια πιθανή αποχώρηση του Παρισιού μετά τις γαλλικές εκλογές
Η Σομαλιλάνδη στο πλευρό Ελλάδας και Κύπρου καταγγέλλει τον «έρωτα» της φιλοτουρκικής Σομαλίας με το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου
Καύσωνας: «Σαραντάρια» από το Σάββατο 22/8 - Ποιές πόλεις θα «καούν»
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Ηλεκτροσόκ στις τιμές ρεύματος: Άλμα 68% σε μία εβδομάδα στην χονδρεμπορική
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοσκόπηση που διενεργήθηκε για λογαριασμό πολιτικού κόμματος, όχι του ΣΥΡΙΖΑ, δίνει αυτή τη στιγμή που μιλάμε πρωτιά στην Αριστερά με 35%, ακολουθεί η Νέα Δημοκρατία με 28%, Χρυσή Αυγή και Ποτάμι στα ίδια, μεταξύ 7 και 7,5%, το ΚΚΕ βρίσκεται στα ποσοστά του, δηλαδή 5,5%, Το Κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου είναι στο 5%, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΠΑΣΟΚ δίνουν μάχη να μπουν στη Βουλή με 2,7-3,2% και εκτιμάται ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε δεύτερο γύρο εκλογών.
Η διαφορά του 7% είναι μεγάλη για να ανατραπεί, ενώ το κόμμα του Γιώργου Παπανδρέου “κόβει” από ό,τι φαίνεται από το κόμμα Βενιζέλου αλλά και “ενεργοποιεί” πολίτες που υπό άλλες συνθήκες δεν θα πήγαιναν να ψηφίσουν. Δεν είναι ξεκάθαρο πόσο “κόβει” από τον ΣΥΡΙΖΑ κι αν είναι ο Γιώργος Παπανδρέου που του “στερεί” την αυτοδυναμία.
























































