Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι θα κάνω παιδομάζωμα!

Τσίπρας: Το μόνο που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι θα κάνω παιδομάζωμα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Από την Καβάλα που βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας, πρώτο σταθμό της περιοδείας του στην περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, χρέωσε στον Αντώνη Σαμαρά προσπάθεια εκφοβισμού των πολιτών.

Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους έξω από το εκλογικό κέντρο του κόμματος, στην πλατεία Καπνεργάτη, ο Αλέξης Τσίπρας είπε ότι οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά και ο ίδιος προσπαθούν «με απίστευτα ψεύδη να ξεγελάσουν κάθε κοινωνική κατηγορία», συμπληρώνοντας σε δηκτικό τόνο: «Το μοναδικό που δεν έχουν πει ακόμα είναι ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα κάνει παιδομάζωμα και θα σας πάρει τις γυναίκες».

«Πάνε στους αστυνομικούς και τους λένε ότι αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας αφοπλίσει και θα χάσετε τη δουλειά σας. Πάνε στους οπαδούς της ΑΕΚ και τους λένε πως αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα σας κάνει γήπεδο. Πάνε στους κυνηγούς και τους λένε πως αν βγούμε, θα καταργήσουμε το κυνήγι. Πάνε στους χριστιανούς και τους λένε αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σας απαγορεύσει να θρησκεύεστε και θα κατεβάσει τις εικόνες», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, όλα αυτά τα λόγια φανερώνουν κινήσεις πανικού. «Γίνονται καταγέλαστοι και υποβιβάζουν το επίπεδο της προεκλογικής αντιπαράθεσης», σημείωσε.

Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, με μαύρη προπαγάνδα όμως και με το φόβο κανείς δεν πήγε μπροστά. «Εμείς, με τα επιχειρήματά μας, την πολιτική μας, το πρόγραμμά μας θα χτίσουμε ξανά μια Ελλάδα της ανάπτυξης και τη ελπίδας», συνέχισε.

Όπως γράφει στο ρεπορτάζ της η εφημερίδα Χρονόμετρο, της Καβάλας, περίπου μισή ώρα διήρκεσε η επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε στην πλατεία Καπνεργάτη με μισή ώρα καθυστέρηση από την προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί άφιξη του στο εκλογικό κέντρο του κόμματος και αφού ανέβηκε σε παγκάκι για να είναι αντιληπτός από τους συγκεντρωμένους, έκανε ευθεία επίθεση στην κυβέρνηση.

«Είμαστε σε μια πόλη που έχει παράδοση σε λαϊκούς αγώνες και θα δώσει απάντηση στις 25 του Γενάρη, τιμώντας τους αγώνες των καπνεργατών, δίνοντας δύναμη στην ελπίδα που έρχεται. Προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν, αλλά δεν πιάνει. Η ελπίδα θα κερδίσει», είπε ο κ. Τσίπρας, υπό τις ιαχές των συγκεντρωμένων, που φώναζαν «ούτε Βενιζέλος ούτε Σαμαράς, ήρθε η ώρα της Αριστεράς».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είχε συνομιλία με τον πρόεδρο του Αγροτικού Συλλόγου Καβάλας, Θέμη Καλπακίδη, ο οποίος του ζήτησε να υπάρξει όδευση του αγωγού Τ.Α.Ρ. που δε θα θίγει καλλιεργήσιμη έκταση, με τον κ. Τσίπρα να απαντά ότι γι’ αυτό είχε ψηφίσει «λευκό» η παράταξή του στην κύρωση της συμφωνίας, ώστε ερχόμενη στην κυβέρνηση να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους.

Επίσης, δέχθηκε τα παράπονα των σχολικών φυλάκων, απλών πολιτών, αλλά των επαγγελματιών της Ιχθυόσκαλας, με τον δημοτικό σύμβουλο Παράσχο Αγανικόλα να του αναφέρει την κακή λειτουργία του Ο.Κ.Α.Α.

Πλησίον του κτηρίου του ΟΤΕ, συγκεντρώθηκαν 10-15 οπαδοί της ΑΕΚ από τον σύνδεσμο Original Καβάλας, οι οποίοι επιτηρούνταν από αστυνομικούς και με συνθήματα ζητούσαν την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Νωρίτερα, πέταξαν φέιγ-βολάν.

Ο Αλ. Τσίπρας δέχθηκε ευχές για καλή τύχη στις εκλογές κι εν συνεχεία αναχώρησε για την πόλη της Δράμας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαξιωτικός ο Μπάιντεν για τον Τραμπ: «Είμαι ένας ενήλικας που έχει αντίπαλό του ένα εξάχρονο παιδί»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Κασσελάκης για Τέμπη: «Ο ελληνικός λαός δεν θα πάει για μία ακόμη φορά στις κάλπες χωρίς να γνωρίζει την αλήθεια»

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συμφώνησε αμαχητί σε ένα νέο πρόγραμμα λιτότητας με την ΕΕ

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...