ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αίγιο: Ανατροπή στην υπόθεση της διπλής δολοφονίας - Σενάριο για δράστιδα τη μητέρα
Δημοσκόπηση Interview: Σταθερά δεύτερη με άνοδο η ΕΛ.Α.Σ. του Τσίπρα, πρώτη με πτώση η ΝΔ
Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία - Κατέχει τη μισή Κύπρο και απειλεί την Ελλάδα
Σύνοδος ΝΑΤΟ Τουρκία: Υποδέχτηκαν τον Μητσοτάκη με εμβατήριο των Γενιτσάρων
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μια κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρόκειται να επιχειρήσει μια πολιτική στροφή 180 μοιρών, αλλά είναι διατεθειμένη να προχωρήσει σε συμβιβασμούς στις διαπραγματεύσεις με τους διεθνείς δανειστές, δήλωσε σε συνέντευξη του στο Bloomberg, o καθηγητής οικονομικών Γιάνης Βαρουφάκης.
«Δεν θα υπάρξει στροφή 180 μοιρών. Αλλά θα υπάρξει συμβιβασμός, Θα υπάρξει συμβιβασμός από κάθε πλευρά» υποστήριξε ο κ. Βαρουφάκης.
«Από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, από την κ. Μέρκελ, από τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, από εμάς» είπε. «Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η Ευρώπη» πρόσθεσε.
























































