ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανεξάρτητοι Έλληνες, Βίντεο, Βόλος, Εθνικές Εκλογές 2015, Εκλογές, Μαγνησία, Τέρενς Κουίκ,


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Θεσσαλονίκη: Τραβεστί βρέθηκε νεκρή σε φωταγωγό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμεία επίθεση εναντίον Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, για τις θέσεις τους στα εθνικά θέματα, εξαπέλυσε από τον Βόλο, στον οποίο βρέθηκε για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Μαγνησίας, ο υποψήφιος Βουλευτής Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουίκ.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κούικ δήλωσε προς τους εκπροσώπους των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης:
“Στα εθνικά θέματα Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτόσημες θέσεις. Είτε ακούς τον ΣΥΡΙΖΑ είτε ακούς τη Νέα Δημοκρατία, είναι το ίδιο πράγμα. Και οι δύο ξεπουλάνε το όνομα της Μακεδονίας και οι δύο είναι υπέρ του σχεδίου Ανάν 2 και οι δύο χαριτολογούν συνομιλώντας με τον Νταβούτογλου απέναντι. Και οι Τούρκοι βεβαίως έχουν τώρα ανέβει και πάνω στο κρεβάτι μας, δεν είναι μόνο μέσα στο σπίτι μας με αυτά που κάνουν και με τις κατεβασιές με τα καράβια τους στο Αιγαίο ή με τις παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου…”.
Ο κ. Κουίκ, παρουσιάζοντας το ψηφοδέλτιο της Μαγνησίας, στο οποίο συμμετέχουν και τα συνεργαζόμενα ΑΚΚΕΛ και ΛΕΥΚΟ, με τις υποψηφιότητες του κ. Ιωάννη Γκρίνια από τον Αλμυρό και της κα Δέσποινας Παντελίδου, αντίστοιχα, έκανε την πρόβλεψη ότι το κόμμα θα κερδίσει δύο έδρες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
























































