ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Καγκελάριος Μερτς επιβεβαιώνει τη στήριξη στο Ισραήλ κατά την επίσκεψή του
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Η Χαμάς αρνείται να αφοπλιστεί - Το πρόσχημα
«Και όμως γυρίζει!» - Η δημοκρατική παράταξη αυτο-οργανώνεται «από τα κάτω» - Ο Αλέξης Τσίπρας σε όλη την Ελλάδα
Πανελλαδικός ξεσηκωμός αγροτών: Μπλόκα σε όλη τη χώρα - Το καθεστώς Μητσοτάκη πληρώνει το φαγοπότι του ΟΠΕΚΕΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις ελληνικές εκλογές είναι η αρχή της επανάστασης σε όλη την Ευρώπη, είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Γλέζος.
Ο κ. Γλέζος πήρε μέρος σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες μετά από πορεία διαμαρτυρίας για τη στήριξη της Ελλάδας και δήλωσε σίγουρος για την εκλογική νίκη του κόμματος του.
«Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα είναι η αρχή της επανάστασης σε όλη την Ευρώπη. Εάν νικήσουμε εμείς και θα νικήσουμε, πρώτο κόμμα θα έρθουμε, δεν ξέρω εάν θα πάρουμε την απόλυτη πλειοψηφία ή όχι. Αλλά θα νικήσουμε. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία», τόνισε ο Μανώλης Γλέζος.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Eric Toussaint, πρόεδρος της Επιτροπής για τη Διαγραφή του Χρέους των Χωρών του Τρίτου Κόσμου, και ο Juan Sanchez y Estop, Φιλόσοφος και μέλος των PODEMOS.
























































