Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στη Ραχήλ Μακρή για τα 100 δισ. ευρώ

Δικηγόρος κατέθεσε μήνυση στη Ραχήλ Μακρή για τα 100 δισ. ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μηνυτήρια αναφορά που στρέφεται κατά της υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ Ραχήλ Μακρή κατέθεσε ο δικηγόρος Δημήτρης Βενετής σχετικά με τις δηλώσεις της περί τυπώματος 100 δισ. ευρώ.

Η αναφορά που υποβλήθηκε στον Άρειο Πάγο και διαβιβάστηκε για τα περαιτέρω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, υπογραμμίζει ότι η υποψήφια βουλευτής με την επίμαχη δήλωσή της παραβίασε το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, περί διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Μάλιστα κάνει επίκληση του φόβου και της ανησυχίας που προκαλεί στους πολίτες αφού κλονίζει, όπως λέει, την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, μπορεί να επιφέρει ακόμα και διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας.

Διαβάστε τι γράφει το Evia Zoom:

Σάλο έχει προκαλέσει η μήνυση του δικηγόρου Δημήτρη Βενετή κατά της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή για τις δηλώσεις της περί «τύπωμα χρήματος», κατηγορώντας την για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες και φόβο στους πολίτες…

Ο Χαλκιδέος δικηγόρος προσήλθε πριν λίγες μέρες στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά κατά της Ραχήλ Μακρή, η οποία κατηγορείται με το άρθρο 191 του Ποινικού Κώδικα, για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, ικανές να επιφέρουν ανησυχίες και φόβο στους πολίτες, να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας…

Χαλκίδα: Ο δικηγόρος Δημήτρης Βενετής κατέθεσε μήνυση κατά της Ραχήλ Μακρή για διασπορά ψευδών ειδήσεων! Στην μήνυση αναφέρονται μεταξύ άλλων, οι πρόσφατες δηλώσεις της υποψήφιας βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, σε τηλεοπτικό σταθμό της Κοζάνης, ότι σε περίπτωση που διακόψει τη χρηματοδότηση προς την Ελλάδα η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, θα ενεργοποιηθεί το emergency του ELA και «θα μπορούμε να κόψουμε μόνοι μας ευρώ στην Τράπεζα της Ελλάδος μέχρι 100 δισ. ευρώ».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: Δείτε κάτι «αστέρια» του Κυριάκου Μητσοτάκη (βίντεο)

Τραμπ: Υπονοούμενα για πολιτική βία μετά τις εκλογές του 2024 αν δεν εκλεγεί

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Φάμελλος σε Γεωργιάδη: Είστε το συνώνυμο του χαρατσιού σε κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...