Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Βαρβιτσιώτης: δε συνομιλούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ

Βαρβιτσιώτης: δε συνομιλούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ότι δεν συνομιλεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε σε συνέντευξή του ο υπουργός Ναυτιλίας Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, υποψήφιος της ΝΔ στη Β΄Αθηνών.
“Δεν συνομιλούμε με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ δεν συνομιλεί με κανέναν, πλην των δύο κομμάτων που σήμερα μιλάνε για Ελλάδα εκτός ευρωπαϊκής ένωσης και εκτός ευρωζώνης. Ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει μόνο με το ΚΚΕ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Δεν έχει καταφέρει να επικοινωνήσει ούτε με τη ΔΗΜΑΡ. Τα δε υπόλοιπα κόμματα τα χαρακτηρίζει άκρως μνημονιακά και δεν θέλει να μιλήσει μαζί τους”.

Μεταξύ άλλων, ο κος Βαρβιτσιώτης αναφέρθηκε και στα φορολογικά βάρη που επιβαρύνουν σήμερα τους Έλληνες πολίτες, και παραδέχτηκε ότι είναι ποσοστιαίως τα μεγαλύτερα στην Ευρωζώνη, καθώς και ότι οποιαδήποτε κίνηση ελάφρυνσης τους, θα πρέπει να είναι λογισμένη.

«Ηδη, η ΝΔ έχει προχωρήσει σε κάποιες στοχευμένες φοροελεφρύνσεις» λέει ο υπουργός και επισημαίνει: «Μη ξεχνάτε ότι η χώρα χρεοκόπησε, αλλά το ότι δεν έσκασε με πάταγο είναι γιατί έγιναν συγκεκριμένες πολιτικές. Αυτό το κατάφεραν τα μνημόνια. Να μην μπερδευόμαστε. Πήραμε λεφτά εκεί που δεν μπορούσαμε να δανειστούμε. Χρεοκοπείς όταν χρωστάς και πρέπει να πληρώσεις και δεν έχεις να τα ξεπληρώσεις».

Για τη συνταγματική αναθεώρηση, δηλώνει ότι μπορεί να γίνει πριν τις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν, τονίζοντας παράλληλα, ότι το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι συνταγματικό αλλά πολιτικό, καθώς όπως αναφέρει δεν υπάρχει συνταγματική διάταξη που προβλέπει ότι πρέπει να σταματήσει ο λαϊκισμός.

Για το πρόσφατο ναυτικό ατύχημα με το πλοίο «norman atlantic» επισημαίνει την ανάγκη για την από κοινού με την Ιταλία οργάνωση και συντονισμό στην Αδριατική θάλασσα, για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, καθώς, όπως αναφέρει, είναι ένα τεράστιο κομμάτι της εμπορικής και επιβατικής κίνησης. Για το ναυτικό επάγγελμα υποστηρίζει ότι σε πολλές περιπτώσεις είναι κλειστό. «Ανοίξαμε τη διαδικασία για απορρόφηση σε πλοία μετά από εξάμηνη θαλάσσια υπηρεσία ηλεκτρονικών και ηλεκτρολόγων αποφοίτων ΑΕΙ και ΤΕΙ για τους οποίους είχαμε την έντονη αντίδραση των συνδικάτων που ήθελαν να τους ελέγχουν και να τους εξετάζουν. Αυτούς τους παραλογισμούς εγώ δεν τους δέχομαι στο υπουργείο» προσθέτει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Ανδρουλάκης: Στις 9 Ιουνίου κρίνεται η κυβερνητική αλαζονεία

Δημοσκόπηση: Χαμηλές πτήσεις για τα μεγάλα κόμματα – Πρωτιές για Αυτιά και Μπεκατώρου

Ο Νίκος Δένδιας τιμά τη μνήμη του Κωνσταντίνου Καραμανλή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...