Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σαμαράς: Κάλεσμα στους αναποφάσιστους για μια ψήφο παραπάνω στην ΝΔ

Σαμαράς: Κάλεσμα στους αναποφάσιστους για μια ψήφο παραπάνω στην ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προσκλητήριο αγώνα και ενότητας, απηύθυνε προς στους αναποφάσιστους, ο Αντώνης Σαμαράς κατά την κεντρική του προεκλογική ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο του Τάε Κβο Ντο, ώστε να δώσουν την νίκη στην Νέα Δημοκρατία.

«Αυτός είναι ο κόσμος που θα δώσει τη νίκη, όχι στο κόμμα αλλά στην Ελλάδα… Είμαστε οι περισσότεροι και θα νικήσουμε έχουμε την αλήθεια με το μέρος μας, εκπροσωπούμε το μέλλον» είπε ο κ. Αντώνης Σαμαράς.

«Ο ελληνικός λαός την Κυριακή καλείται να απαντήσει ποιον θέλει καπετάνιο στο τιμόνι» δήλωσε ο Πρωθυπουργός και υπογράμμισε πως όλα θα κριθούν ακόμη και από μια ψήφο γιατί το πρώτο κόμμα θα πάρει τις 50 έδρες και θα μπορεί να διαμορφώσει πολιτική.

Ο πρωθυπουργός στην ομιλία του τόνισε ότι «Έρχονται τα καλύτερα αλλά έρχονται και τα χειρότερα», . κατηγορώντας τον ΣΥΡΙΖΑ ότι με την πολιτική του θα μεταστρέψει την Ευρώπη εναντίον της χώρας μας.

Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε ότι έρχεται η ανάπτυξη και πως η οικονομία άρχισε να παίρνει μπροστά, ωστόσο καταφέρθηκε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως τη ώρα που όλα αυτά είναι σε εξέλιξη ο ΣΥΡΙΖΑ «τα τίναξε όλα στον αέρα οδηγώντας τη χώρα σε εκλογές».

Ο ίδιος χαρακτήρισε τον κ. Αλέξη Τσίπρα ως ατύχημα που υπονομεύει την χώρα και το μέλλον της.

«Η χώρα αλλά και η Ευρώπη περνάει στην ανάπτυξη με το πακέτο Γιούνκερ και το πακέτο Ντράγκι» είπε ο Πρωθυπουργός σημειώνοντας πως όταν στην Ευρώπη θα βρέχει χρήματα ο ΣΥΡΙΖΑ θα κρατάει ομπρέλα.

Για μια ακόμη φορά ο πρόεδρος της Ν.Δ. επανέλαβε τις δεσμεύσεις του για φοροελαφρύνσεις και σταδιακή μείωση του ΕΝΦΙΑ, λέγοντας πως ο φόρος ακινήτων θα είναι χαμηλότερος από αυτόν στην υπόλοιπη Ευρώπη και θα πηγαίνει, όπως έχει υποσχεθεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Σχολιάζοντας τις τοποθετήσεις του ΣΥΡΙΖΑ επί του συγκεκριμένου θέματος, ο Πρωθυπουργός είπε πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης σκοπεύει να φορολογήσει την μεσαία τάξη.

«Αυτό δεν είναι ελπίδα, είναι λεπίδα» είπε ο κ. Σαμαράς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση δημιουργεί τις συνθήκες για την υπονόμευση των εθνικών συμφερόντων της χώρας

Δημοσκόπηση MRB: 26,5% η ΝΔ, 13,1% ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι απόψεις για Ράμα και Ερντογάν

Μεϊμαράκης για συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν: «Δεν είμαστε αφελείς»

Διεθνή διάσκεψη με κεντρικό θέμα τη Συμφωνία των Πρεσπών ανακοίνωσαν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ»

Φάμελλος: Καταθέτουμε πρόταση νόμου για την κύρωση των 3 μνημονίων με τη Βόρεια Μακεδονία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...