ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλέξης Τσίπρας, Αντώνης Σαμαράς, Μνημόνιο, Ντόρα Μπακογιάννη, Πάνος Σκουρλέτης, ΣΥΡΙΖΑ, Τρόικα,


















































Γιάννης Μανιάτης: Μεγάλο ατόπημα της Κομισιόν - «Δίνει» ελληνικά νησιά στην Τουρκία
Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Η Ρωσία σχεδιάζει ευρεία επίθεση με βομβαρδιστικά, υποβρύχια και drones στην Ουκρανία
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε ότι «το ατύχημα στην Ελλάδα συνέβη, ήταν πρωθυπουργός ο Σαμαράς για δυόμιση χρόνια και υπήρξαν και αίμα και δάκρυα» και χαρακτήρισε «αδιανόητη» τη στάση του πρωθυπουργού να αρνηθεί προεκλογικά μια πολιτική συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα και τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.
«Με ποια προοπτική; Βυθίσαμε τη χώρα στην ύφεση, ισοπεδώσαμε μια ολόκληρη κοινωνία και τώρα κρεμόμαστε από μια κλωστή; Αυτή είναι η επιτυχία τους;», διερωτήθηκε ο κ. Σκουρλέτης, μιλώντας στον ΑΝΤ1.
Και συμπλήρωσε: «Δεν επέλεξε τον απευθείας, αδιαμεσολάβητο διάλογο, αλλά κρύφτηκε πίσω από τις ανακοινώσεις του κόμματός του, που έσπερναν τον τρόμο με τέτοιο τρόπο που αν γινόταν από οποιοδήποτε άλλο πολίτη, θα παρενέβαινε ο Εισαγγελέας με δεδομένο ότι υπάρχει νόμος του ελληνικού κράτους, που λέει ότι δεν μπορεί κανένας να βάλει κατά του νομίσματος, ή του τραπεζικού συστήματος της χώρας.»
Ο Πάνος Σκουρλέτης στρεφόμενος προς την κ. Μπακογιάννη, η οποία είχε λίγο πριν αναφέρει ότι ο Πάνος Σκουλέτης είναι η αυθεντική φωνή του ΣΥΡΙΖΑ, της είπε ότι η ίδια δεν είναι η αυθεντική φωνή του κόμματός της, κάτι άλλωστε που η κ. Μπακογιάννη δεν αρνήθηκε.
Ξεκαθάρισε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα ξεκινήσει άμεσα την πραγματική διαπραγμάτευση και όλα είναι πάνω στο τραπέζι. «Η συζήτηση για την Ελλάδα αφορά το μέλλον της Ευρώπης. Το μνημονιακό πλαίσιο δεν το αποδεχόμαστε, η τρόικα δεν διαπραγματεύται», τόνισε.
























































