ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
Το Ιράν απειλεί: Οι εισβολείς «θα καούν ζωντανοί» - Στόχος και το αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις κοινές του δηλώσεις με τον πρόεδρο της Ευρωβουλής Μάρτιν Σουλτς, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι “διαβουλευόμαστε με τους εταίρους ώστε να βρεθεί μια αμοιβαία επωφελής λύση στα θέμα κοινού ενδιαφέροντος”, διαβεβαιώνοντας ότι «διαπραγματεύομαστε με ασφάλεια και εγγυόμαστε τη σταθερότητα», επισημαίνοντας ότι αυτή η διαβούλευση χρειάζεται χρόνο.
Αναφερόμενος στον Μάρτιν Σουλτς τον χαρακτήρισε καλό φίλο, έκανε λόγο για μια χρήσιμη και εποικοδομητική συζήτηση, που συμβάλλει στη διαμόρφωση μιας νέας σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στη μεταμνημονιακή Ελλάδα και τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Όπως είπε ο Αλέξης Τσίπρας, «για τέσσερα ολόκληρα ο ελληνικός λαός βίωνε την αποτυχία του προγράμματος εσωτερικής υποτίμησης, πλήρωνε τις ευθύνες άλλων, κυρίως την ανάρμοστη σχέση ανάμεσα στην οικονομική ολιγαρχία που αρνείτο να πληρώσει τους φόρους και το παλιό πολιτικό καθεστώς που την προστάτευε».
Πρόσθεσε ότι διαβεβαίωσε τον Μάρτιν Σουλτς πως η νέα ελληνική κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να βάλει τέλος σε αυτή την ανάρμοστη σχέση.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Πρωθυπουργός τόνισε πως η κυβέρνηση έχει σχέδιο σαρωτικών μεταρρυθμίσεων που αντιμετωπίζουν τη διαφθορά και τη φοροδιαφυγή, καθώς και για την παραγωγική ανασυγκρότηση και την επιστροφή της χώρας στην ανάπτυξη, χωρίς την επιμονή στο λάθος και στην αποτυχημένη συνταγή της λιτότητας και χωρίς δημιουργία νέων ελλειμμάτων.
























































