Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αποχωρεί από την πολιτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος

Αποχωρεί από την πολιτική ο Ευάγγελος Βενιζέλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τελικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος φαίνεται να παίρνει απόφαση να αποχωρήσει από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και πιθανότατα και από την πολιτική ζωή του τόπου.

Μιλώντας σε στενούς του συνεργάτες την Πέμπτη είπε: «Θα οδηγήσω το κόμμα στο συνέδριο», είπε, εγγυόμενος την ομαλότητα των απροκάλυπτων διαδικασιών. «Και εκεί τελειώνει η θητεία μου», συνέχισε.

“Βαδίζουμε στο συνέδριο χωρίς καθυστερήσεις αλλά συντεταγμένα και με ουσιαστική προετοιμασία. Όταν διεξαχθεί πρέπει να υπάρχει πραγματικό ενδιαφέρον της κοινωνίας να μας ακούσει και να ασχοληθεί ξανά μαζί μας επί της ουσίας. Πρέπει να υπάρχει στοιχειώδες κοινωνικό και εθνικό ακροατήριο επί της ουσίας που θα μας ακούσει και δεν θα παρακολουθήσει το θέαμα των τεθλιμμένων συγγενών» τόνισε στην πολιτική του εισήγηση ασκώντας παράλληλα κριτική προς την κυβέρνηση κάνοντας λόγο για… αντιμνημονιακή “τερατογέννηση”.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στην κοινή συνεδρίαση της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος εκτίμησε ότι οι εκλογές ήταν βαριά ήττα για το ΠΑΣΟΚ, την παράταξη και την στρατηγική της, αλλά και τον ίδιο προσωπικά.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι δεν εκτιμήθηκε η προσπάθεια ή θεωρήθηκε ότι ανήκει στο παρελθόν και πως ο λαός εκφράστηκε κατά τρόπο σαφή υπέρ μιας άλλης στρατηγικής αλλά και με τρόπο αντιφατικό γιατί εκφράστηκε υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝ.ΕΛΛ., υποστηρίζοντας ότι σχηματίστηκε μια κυβέρνηση αξιακής και πολιτικής τερατογέννεσης με κοινό παρανομαστή το αντιμνημονιακό μένος, «αλλά η πρώτη διεκδίκησή της είναι η παράταση του μνημονίου».

Ευχήθηκε να πάει η χώρα προς το καλύτερο, αλλά πρόσθεσε πως αν πάει προς το χειρότερο, η ευθύνη δεν θα μπορεί να χρεωθεί στο ΠΑΣΟΚ γιατί εκείνο είχε προειδοποιήσει.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση ΣΚΑΪ: Κάτω από 30% η ΝΔ (28,5%) – Εννέα κόμματα πάνω από 3%

Δημοσκόπηση ANT1: Μειώνει τη διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ από τη ΝΔ – Πέφτει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ

Δημοσκόπηση GPO: Κάτω από 30% η ΝΔ, νέα άνοδος του ΣΥΡΙΖΑ – Ποιοι υποψήφιοι προπορεύονται

Επιστολή Ράμμου σε Ανδρουλάκη: «Η ΕΥΠ αρνείται να δώσει στοιχεία για την παρακολούθησή σας»

Ευρωεκλογές: Ποιοι υποψήφιοι στα ευρωψηφοδέλτια ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ εμφανίζονται ως φαβορί

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Φωτιά Μάτι: Έτσι στοχοποίησαν την ΑΘΩΑ Ρένα Δούρου και μια προαναγγελθείσα πρωτοφανής έφεση
Η Ρένα Δούρου σεβόμενη το μέγεθος της τραγωδίας και τον πόνο των συγγενών των θυμάτων...