ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
7η Συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου: Θα μπορούσε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μιλώντας την Πέμπτη στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας ο Αντώνης Σαμαράς, εμφανίστηκε βέβαιος ότι σύντομα θα επανέλθει στην εξουσία, βασιζόμενος στο σενάριο της “αριστερής παρένθεσης”.
Ο ίδιος επίσης προσπάθησε να απολογηθεί για τη μη παράδοση του Μεγάρου Μαξίμου, λέγοντας:
“Είναι ανησυχητικό ότι τώρα χρησιμοποιούν προπαγανδιστικά πυροτεχνήματα για να πλήξουν την ΝΔ. Ο ίδιος τηλεφώνησα στον Τσίπρα το βράδυ των εκλογών για να τον συγχαρώ. Την επομένη, το γραφείο του επικοινώνησε με το δικό μου για να ζητήσει απλώς πληροφορίες. Καμιά εικόνα δεν έδωσε για το πότε θα πάει για να είμαι και εγώ εκεί. Δεν είχα καμιά πρόθεση να μην είμαι τυπικά παρών”.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο πρώτος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας που έχασε τις εκλογές ως πρωθυπουργός και δεν παραιτείται από τη θέση του, συμπεριφορά που στελέχη της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν απαράδεκτη και ενάντια στην πολιτική παράδοση του συντηρητικού κόμματος.
























































