ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ντάισελμπλουμ: Τα μονομερή βήματα δεν είναι πρόοδος

Ντάισελμπλουμ: Τα μονομερή βήματα δεν είναι πρόοδος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Συζητήσαμε για πιθανές λύσεις, δεν υπήρξαν συμπεράσματα», ανέφερε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου του στην Αθήνα με τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη. Διευκρίνισε, πάντως, πως τα μονομερή βήματα δεν αποτελούν δρόμο προόδου.

Σύμφωνα με τον κ. Ντάισελμπλουμ: «Έχουμε αμοιβαία συμφέροντα, και τα δύο μέρη θέλουμε η Ελλάδα να ανακτήσει την οικονομική ανεξαρτησία της και να διασφαλιστεί η σταθερότητα του χρηματοπιστωτικού τομέα της», συμπλήρωσε.

«Ο ελληνικός λαός χρειάστηκε να υποστεί σκληρά μέτρα, αλλά έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος και είναι σημαντικό να μην πάει χαμένη αυτή η πρόοδος», ανέφερε ακόμη ο πρόεδρος του Eurogroup.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια – Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί την πατρίδα»

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

«Χρυσάφι» το ελαιόλαδο – Οι τιμές στα ύψη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...