Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Απλά ένα αλληγορικό βίντεο… Αξίζει να το δείτε

Απλά ένα αλληγορικό βίντεο… Αξίζει να το δείτε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το βίντεο το αλιεύσαμε από το διαδίκτυο και συγκεκριμένα το Facebook. Βλέποντάς το, το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό δεν ήταν άλλο από την πολιτική κατάσταση στη χώρα, όπως έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες και κυρίως μετεκλογικά.

Το Ποτάμι φούσκωσε και έχει συμπαρσύρει μαζί του μπλε και πράσινους κάδους σκουπιδιών που απλά επιπλέουν και πηγαίνουν όπου τους πάει το νερό…

Στο πολιτικό σκηνικό το Ποτάμι όντως φούσκωσε και εκεί είχαν εναποθέσει τις ελπίδες τους για να μπορέσουν να χειραγωγήσουν το ΣΥΡΙΖΑ. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Μάρτιν Σουλτς, ο οποίος όπου σταθεί και όπου βρεθεί διατυμπανίζει πόσο ήθελε να συνεργαστεί μετεκλογικά ο ΣΥΡΙΖΑ με το Ποτάμι και όχι με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Το tribune.gr έχει αναλύσει για ποιο λόγο ήθελαν αυτήν την συνεργασία οι ευρωπαίοι εταίροι και εγχώριοι ολιγάρχες. Ασχέτως την κατάληξη που θα έχει η προσπάθεια της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, οι ενδείξεις μέχρι στιγμής αφήνουν μία θετική εντύπωση.

Την ίδια ώρα το πράσινο απόκομμα του ΠΑΣΟΚ αναζητά βηματισμό μετά τη «σφαλιάρα» στις εκλογές με την έβδομη θέση, με εσωστρέφεια ακόμα και μεταξύ 13 βουλευτών εκ των οποίων οι μισοί ως γνήσιοι δελφίνοι ερίζουν για την ηγεσία του κόμματος.

Στο άλλο μέτωπο, η μπλε Νέα Δημοκρατία έχοντας ακονίσει τα μαχαίρια της αναμένει το συνέδριο του κόμματος για να «καθαρίσει» τους ήδη εξοστρακισμένους εσωκομματικά Σαμαρά και τους αυλικούς του, που θεωρούνται υπεύθυνοι για την ακροδεξιά στροφή της ιστορικής παράταξης που οδήγησε στην εκλογική συντριβή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Ανδρουλάκης: Τα απογευματινά χειρουργεία είναι ο Δούρειος Ίππος κατάργησης του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...