ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε μια έμπρακτη απόδειξη της στήριξης του προς την Ελλάδα και τα δίκαια αιτήματα της χώρας μας για την διευθέτηση του δυσβάστακτου χρέους της, ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα , στέλνει στην Ελλάδα ομάδα Aμερικανών αξιωματούχων προκειμένου να συνδράμουν την ελληνική κυβέρνηση στο θέμα των διαπραγματεύσεων με τους Ευρωπαίους.
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, οι Aμερικανοί αξιωματούχοι θα έρθουν το επόμενο χρονικό διάστημα στην Αθήνα, με εντολή του προέδρου των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.
Η αποστολή θα αποτελείται από ανώτερα στελέχη του αμερικανικού υπουργείου Οικονομικών που έχουν γνώση της κρίσης χρέους και συμμετείχαν σε προηγούμενες αποστολές με τον αντιπρόεδρο Τζόζεφ Μπάιντεν και τον υπουργό Οικονομικών Τζακ Λιού.
Η ομάδα αυτή θα αναλάβει τη μεσολάβηση μεταξύ της Αθήνας και των Βρυξελλών, για να εξευρεθεί αμοιβαία αποδεκτή λύση, ώστε να τερματιστεί η αντιπαράθεση μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των Ευρωπαίων εταίρων της.
Μάλιστα, όπως έγραψε το tribune.gr, ο Μπαράκ Ομπάμα κάλεσε την Καγκελάριο της Γερμανίας να επισκεφθεί την Ουάσιγκτον για κρίσιμες συνομιλίες που θα καλύψουν την κρίση χρέους της Ευρώπης, και το πρόβλημα της Ελλάδας.
























































